BESAN ZBOG NEPRAVDE ZAPALIO SENO PA IZGOREO! Dušan je bio očajan jer su njegovoj deci hteli da uzmu hleb iz usta!
Stradao Dušan Škrbić, Foto: Kurir/Saša Urošev, Privatna Arhiva

TRAGEDIJA KOD NOVOG BEČEJA

BESAN ZBOG NEPRAVDE ZAPALIO SENO PA IZGOREO! Dušan je bio očajan jer su njegovoj deci hteli da uzmu hleb iz usta!

Crna Hronika -

Dušan Škrbić (28) nastradao je na njivi, i to pred očima svog prijatelja, koji nije uspeo da mu pomogne

Dušan Škrbić (28) iz Bočara kod Novog Bečeja izgoreo je u požaru koji je sam izazvao na njivi paleći kukuruzovinu! Tragedija se dogodila u noći između četvrtka i petka, a Škrbić je nastradao pred očima prijatelja. Kako za Kurir kaže Škrbićev prijatelj Goran G., on je pokušao da ga spase.

- Dušan me je pozvao da pođem s njim da nešto uradi. Nisam znao šta planira. Kolima smo otišli do njive, gde je bila balirana kukuruzovina. Uzeo je flašu od dve litra s benzinom, popeo se na bale i polio ih - priča uznemireni Goran i dodaje da ga je molio da to ne radi, ali bezuspešno.

Dušan Škrbić, Novi Bečej
foto: Privatna Arhiva

- Čim je zapalio kukurozovinu, propao je kroz balu. Pritrčao sam da mu pomognem, ali bale su već bile u plamenu. Nije mogao da se izvuče, iako sam mu pružao ruku i kanap da uhvati kako bih ga povukao. Nije imao snage da se zadrži, verujem da se brzo ugušio od dima - objašnjava Goran G. i dodaje:

- Dušan je to zapalio jer je bio besan na privatnu firmu koja je ove godine uzela zemljište koje je on obrađivao i za koje je navodno imao ugovor. Rekao je da neće ta firma njegovoj deci uzimati hleb iz usta. Bio je očajan i rešen da im napakosti, ali, nažalost, najveću štetu je napravio svojoj porodici.

Kurir.rs/ J. R. - S. U.

Foto: Kurir/Saša Urošev, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track