OTIŠLI DA OBIĐU VIKENDICU, A MUŠKARCI IZ DVORIŠTA ZAPUCALI: Zastrašujući zločin kod Varvarina, ocu pucali u grudi, sinu u glavu!
Foto: Printscreen

užas

OTIŠLI DA OBIĐU VIKENDICU, A MUŠKARCI IZ DVORIŠTA ZAPUCALI: Zastrašujući zločin kod Varvarina, ocu pucali u grudi, sinu u glavu!

Crna Hronika -

Darko K. (28) i njegov otac Goran K. (53) iz sela Parcani kod Varvarina čudom su preživeli hice iz lovačke puške koje je na njih u ponedeljak uveče ispalila nepoznata osoba. Kako saznajemo, otac i sin su iz kruševačke bolnice juče transportovani u KC Niš na dalje lečenje.

Darko K. iz Parcana kod Varvarina, koji je teško ranjen kao i njegov otac Goran (53), upucan je u glavu i pravo je čudo da je još uvek živ!

Naime, kako nezvanično saznajemo, Darka je pogodio metak u glavu, koji se još uvek tu nalazi, dok je njegovom ocu, pored grudnog koša, oštećeno i plućno krilo, te lekari zasad ne mogu da daju nikakve prognoze.

Darko K, Varvarin, pokušaj ubistva
foto: Printscreen

Otac i sin teško su ranjeni kada je u ponedeljak oko 19.30 sati na njih, u dvorištu njihove vikendice, pucala nepoznata osoba. Kako saznajemo, na njih je pucano iz lovačke puške. Darko je ranjen u glavu, a njegov otac u grudi. Oni su nakon ukazane pomoći u kruševačkoj bolnici prebačeni u niški Klinički centar na dalje lečenje. Motiv napada na oca i sina zasad nije poznat, a policija intenzivno radi na identifikaciji napadača i njegovom hapšenju.

- Otac i sin su ranjeni u vreme kada su otišli da obiđu vikendicu, koja se nalazi nadomak sela. Prema njihovim izjavama, primetili su nepoznate osobe u dvorištu, od kojih je jedan muškarac, kada ih je ugledao, pucao na njih. Nakon toga napadač je pobegao sa ostalima, a ranjeni otac i sin su prevezeni u kruševačku bolnicu - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da je Darka puščano zrno pogodilo direktno u glavu i da je čudom ostao živ, a da su njegovom ocu povređeni grudni koš i plućno krilo.

Rođaci i komšije ranjenih sa kojima smo uspeli da se juče čujemo telefonom kažu da je reč o mirnoj i povučenoj porodici.

- Ne znam ko je mogao da ih napadne jer nisu u svađi ni sa kim do te mere da neko zapuca na njih. Možda su ti muškarci hteli da opljačkaju vikendicu i da su se Darko i Goran pojavili baš u tom trenutku. Inače, njih dvojica žive u porodičnoj kući. Darko je razveden, ima dete, koje živi sa njim i njegovim roditeljima - rekla je jedna od rođaka porodice Kostić i dodala da se ova porodica bavi poljoprivredom.

Pokušali smpo da stupimo u kontakt sa Darkovom majkom ali nažalost nismo uspeli jer nije odgovarala na naše pozive.

(Kurir.rs/J. Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track