RODBINA UHAPŠENOG POPA TVRDI ZA KURIR: Maloletnica je progonila Zorana i našu porodicu
Foto: Kurir.rs, Facebook

skandal trese kaluđericu

RODBINA UHAPŠENOG POPA TVRDI ZA KURIR: Maloletnica je progonila Zorana i našu porodicu

Crna Hronika -

Bila je opčinjena Zoranom, život nam je pretvorila u pakao, kaže rođak bivšeg sveštenika uhapšenog zbog obljube

Naš Zoran je nevin. Ta maloletnica ga je proganjala pune tri godine, nismo znali šta više da radimo s njom. Zoran je zbog nje na kraju završio u zatvoru.

Ovim rečima je za Kurir počeo svoju ispovest član porodice Zorana M. (59) iz Beograda, bivšeg sveštenika SPC, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu (17), s kojom je imao seksualne odnose. Kada je devojčica ostala trudna, abortirala je.

- Zoran je bio u stanju svima da pomogne. Mnogo se zalagao za crkvu i trudio se svima da pomogne. Tako ga je maloletnica videla u crkvi u kojoj je služio u Kaluđerici. Bila je opčinjena Zoranom i nakon njihovog upoznavanja naš život se pretvorio u pakao - kaže član porodice Zorana M. i dodaje:

- Svakodnevno nam je pravila haos - zvala nas je s raznih brojeva telefona, uznemiravala, dolazila na vrata. Jednom je ukrala njegov ključ od stana, pa je napravila rezervni i ulazila u stan kad god je htela. Donosila je svoje stvari, pa je Zoranova žena morala da ih izbacuje u džakovima. Zvali smo jednom njenu majku, a ona je rekla da je ne zanima gde joj ćerka ide i šta radi.

Inače, naš sagovornik objašnjava da to da je sveštenikova druga žena navodno prijavila Zorana nije tačno.

- Druga žena koja se pominje je zapravo žena koja već 20 godina samo pomaže svešteniku i nikada nisu bili u emotivnoj vezi. Ona pomaže Zoranu oko brata koji je teško bolestan, kao i sina, koji takođe ima zdravstvene probleme. Teško nam je, išli smo u CZ da mu odnesemo paket, ali ne možemo da vidimo. Advokatica nam je rekla da je loše-kaže nam član porodice.

Podsetimo, sveštenika Zorana M. zvanog Zoki Plavooki je zbog neprimerenog ponašanja prema vernicima, a posebno ženama, pokojni patrijarh Irinej raščinio u avgustu prošle godine.

Kurir.rs - B. T. / Foto: Kurir.rs, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja