POZNATI KIK-BOKSER OSTAVIO KRŠ I LOM U HOTELU NA KOPAONIKU: Dušan Panajotović podivljao jer nije dobio piće pa DEMOLIRAO RESTORAN!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Pijan sve lomio

POZNATI KIK-BOKSER OSTAVIO KRŠ I LOM U HOTELU NA KOPAONIKU: Dušan Panajotović podivljao jer nije dobio piće pa DEMOLIRAO RESTORAN!

Crna Hronika -

Poznati kik-bokser Dušan Panajotović (42) uhapšen zbog sumnje da je na Kopaoniku polupao inventar u lokalu jednog hotela

Dušan Panajotović (43), kik-bokser i MMA borac, uhapšen je zbog sumnje da je remetio javni red i mir i polomio inventar, jer konobari navodno nisu želeli da mu posluže piće u restoranu jednog hotela na Kopaoniku!

Incident se dogodio u noći između subote i nedelje u četiri sata i u njemu nije bilo povređenih. Panajotoviću se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Osim bogate sportske karijere i veza sa starletama, poznat je i po problemima sa zakonom.

pevačica goga sekulić
pevačica goga sekulićfoto: Pritnscreen

- Ništa nije ukazivalo na to da će napraviti totalni haos. Naime, te večeri bio je s društvom i sve je bilo u redu. Međutim, nakon nekog vremena, posle mnogo pića, počeo je da pravi haos. Galamio je, vikao na sve oko sebe, psovao i teturao se. Bio je vidno pijan - kaže naš izvor iz istrage.

pevačica mia borisavljević
pevačica mia borisavljevićfoto: Tamara Trajković

- Navodno, Panajotović je u restoranu hotela tražio da mu posluže još jedno piće, ali su ga oni odbili! Zasad se još uvek ne zna da li su Panajotovića odbili zbog njegovog alkoholisanog stanja ili je pak u pitanju to da nisu služili piće tako kasno, iako su konobari bili tu. Počeo je da divlja, a radnici su pokušali da ga smire, ali bezuspešno. Okrenuo se i naglo počeo da baca stvari po restoranu - čaše, flaše, tanjire, stolice. Pošto je Dušan krupnije građe i niko nije mogao da ga obuzda, pozvana je policija.

soraja vučelić
soraja vučelićfoto: Printscreen/Instagram

- Pripadnici MUP munjevitom brzinom stavili su kik-bokseru lisice na ruke. Nakon što je odveden u policiju, iza njega je ostao krš i lom. Zaposleni u restoranu imali su pune ruke posla - kaže naš izvor i dodaje da je Panajotoviću određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo u Raški.

fudbaler vladimir volkov
fudbaler vladimir volkovfoto: Dado Đilas

Inače, ovo nije jedini incident zbog kog je ovaj MMA borac dospeo u žižu javnosti. Dušan Panajotović, podsetimo, 2009. preživeo je sačekušu, a više puta je i ranije privođen. Osim toga, poznat je i po druženju sa starletom Stanijom Dobrojević, kao i po sukobu s pevačicama Gogom Sekulić i Miom Borisavljević.

MMM borac je navodno bio u vezi sa stanijom dobrojević
MMM borac je navodno bio u vezi sa stanijom dobrojevićfoto: Damir Dervišagić

Takođe, mediji su pisali da je na jednom splavu šamarao fudbalera Vladimira Volkova zbog starlete Soraje Vučelić, koja mu je, navodno, dobra drugarica.

Osuđivan

Branio Bagzijevog sina

Dušan Panajotović je već bio osuđivan na tri i po godine zatvora zbog toga što je 2010. od V. P., pod pretnjom ubistvom, sa saradnicima pokušao da iznudi 50.000 evra. Zatim je krajem 2017. odlukom Višeg suda u Beogradu osuđen na četiri godine robije zbog ranjavanja u stomak radnika obezbeđenja jednog noćnog kluba. Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam godina. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je tu presudu 2018.

bagzijev sin - nemanja milenković
bagzijev sin - nemanja milenkovićfoto: Damir Dervišagić

- Incident se, kako je sud utvrdio, dogodio ispred jednog noćnog kluba, i to pošto je ranjeni, koji je radio kao obezbeđenje, iz lokala izbacio Nemanju Milenkovića, sina svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija. Radnik i Milenković mlađi su se sukobili i tada je iz kluba izašao Panajotović. Pitao je radnika: "Pi*ko, znaš li u koga si uperio pištolj?", a onda je pucao u njega. Ni ranjeni radnik ni Panajotović nisu rekli na sudu da ga je ovaj upucao. Milenković je rekao da te noći jeste bio u klubu i da se incident dogodio, ali da se ne seća detalja, jer je bio pod dejstvom alkohola - rekao je ranije izvor Kurira.

Kurir.rs - Branka Travica / Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Tamara Trajković, Pritnscreen, Dado Đilas, Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track