Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA BAHATOST U PRIJEPOLJU: Dvojica mladića fizički napala policajku i njenog kolegu prilikom redovne kontrole saobraćaja
Foto: Filip Plavčić

Napad na službeno lice

NEZAPAMĆENA BAHATOST U PRIJEPOLJU: Dvojica mladića fizički napala policajku i njenog kolegu prilikom redovne kontrole saobraćaja

Crna Hronika

PRIJEPOLJE - Policajku iz Prijepolja i njenog kolegu napala su dva mladića prilikom redovne kontrole u saobraćaju, saznaje agencija RINA. Napad na službeno lice izvršila su dva mladića 1993. i 1996. godište i policajki naneli lakše telesne povrede.

Utvrđeno je da je jedan od mladića bio pod dejestvom alkohola, priveden je, saslušan pred tužiocem a potom pušten da se brani sa slobode uz krivičnu prijavu iako je za delo koje je je učinio predviđena kazna zatvora od jedne do osam godina. Drugo lice privedeno je sudiji za prekršaje koji je ga je takođe pustio da se brani u redovnom postupku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, radi se o višestrukim povratnicima u izvršenju krivičnih dela, a jedan od njih je nedavno izašao iz zatvora u kome je odležao kaznu, takođe za napad na službeno lice, jer je policijskom službeniku naneo lakše telesne povrede.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...