VIŠE JOJ SE NE ŽIVI! IZGUBILA I SINA (12) I MUŽA ZA 3 GODINE: Jeziva sudbina porodice Andreja kog je zgazio bahati tinejdžer
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, Facebook Printscreen

užas

VIŠE JOJ SE NE ŽIVI! IZGUBILA I SINA (12) I MUŽA ZA 3 GODINE: Jeziva sudbina porodice Andreja kog je zgazio bahati tinejdžer

Crna Hronika -

Nišlijka Aleksandra K., ostala je bez sina Andreja (12) i supruga u poslednje tri godine.

Naime, njeg suprug, Andrejev otac, preminuo je pre tri godine u snu, a sada je ostala i bez sina, koji je nastradao na trotoaru kao žrtva bahatog vozača. Andreja je stradao 4. januara u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana, kada je na njega i Dejana Ilića "audijem" naleteo Nemanja S. (19) iz Beograda i ubio ih na mestu. Njena majka Ljiljana Kostadinović, kaže da je nakon smrti sina Aleksandra u teškom stanju i na lekovima.

- Ćerka je ostala prvo bez muža, a sada i bez deteta, ona više ne želi da živi. Moramo da je pazimo, cele noći dežuramo komšinica i ja. Zvali smo noćas Hitnu pomoć, ali ona je isterala lekare, nije dozvolila da uđu... - ispričala je kroz suze Ljiljana, prvo jutro nakon velike tragedije.

Dečak je kobne večeri išao da kupi punjač za mobilni telefon i javio majci da stiže za 20 minuta ali nažalost nikada nije stigao kući. Niko nije mogao da nasluti kakva će se tragedija dogoditi, budući da je Bulevar Medijana prostrana saobraćajnica koja sa obe strane ima po tri kolovozne trake i uređene trotoare za kretanje pešaka sa obe strane kolovoza.

No, u 20.40 časova, vozeći neprilagođenom brzinom, "audi" kojim je upravljao Nemanja Stamenković (19) iz Beograda izleteo je sa kolovoza i naleteo prvo na dečaka, a potom i na drugog slučajnog prolaznika Dejana Ilića (48) koji je sa prijateljem izašao u večernju šetnju.

Sada te tata čuva...

Venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12) postavljen je juče na mestu tragedije na Bulevaru Medijana. Kraj venca, ostavljene su i dve ruže, crvena i bela, kao i sveće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa. Reči ispisane na vencu, kidaju dušu od bola...

Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva - voli te tetka, piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Telo malog Andreja, od siline udarca preletelo je preko žičane ograde Vodovoda, visoke dva metra i on je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Ilića je automobil odbacio više desetina metara, nanevši mu povrede od kojih je preminuo sat vremena kasnije u Urgentnom centru KC u Nišu.

Nesrećna majka kao da je predosećala tragediju krenula je u potragu za sinom koji nije došao kući. Sluteći da mu se nešto dogodilo tražila ga je sve dok tokom noći nije dobila potresnu vest da je dečak stradao u saobraćajnoj nesreći.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće: iskidan saobraćajni znak i otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gde su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika - dečaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tečnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track