ŠKALJARCI ISKEŠIRALI 600.000 EVRA ZA UBISTVO ZVICERA: Naručioci nisu žalili para ZA GLAVU VOĐE KAVČANA, ali ga spasla supruga!
Foto: detective-info.com.ua, Printscreen

detalji ISTRAGe

ŠKALJARCI ISKEŠIRALI 600.000 EVRA ZA UBISTVO ZVICERA: Naručioci nisu žalili para ZA GLAVU VOĐE KAVČANA, ali ga spasla supruga!

Crna Hronika -

Škaljarski klan platio je 600.000 evra likvidaciju Radoja Zvicera u Kijevu u maju prošle godine, navodno su detalji istrage pokušaja ubistva vođe "kavčana".

Podsetimo, Zvicer je teško ranjen 26. maja prošle godine, a ubrzo su uhapšeni Stefan Đukić, Emil Tuzović i naši državljani Petar Jovanović i Milan Braković, a priveden je i ukrajinski policajac Rostilav Černobrivi. Kako sajt izveštava, pokušaj atentata na Zvicera bio je osveta za ubistvo Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u januara 2020. u Atini.

"Trebalo je da napadači dobiju 600.000 evra, pola miliona za izvršenje, a više od 100.000 evra za troškove boravka u Ukrajini. Međutim, Zvicera nisu uspeli da likvidiraju jer je njegova supruga Tamara otvorila vatru na napadače - piše sajt Detektiv info.

- Ukrajinska policija nije pronašla patrone niti pištolj iz kog je Tamara Zvicer pucala, pa se veruje da ga je bacila nakon razmene vatre - naveo je izvor sajta.

Ovaj portal objavio je i da je Tamara Zvicer na teritoriji Ukrajine razvila legalni biznis i da je zajedno sa G. Z. i M. Z. vlasnik kompanije registrovane novembra 2018. u Poltavi, koja posluje u oblasti ugostiteljstva, prenela je crnogorska Borba.

Kurir.rs/J. I./ Foto detective info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track