DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA MLADIĆA (22) NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni pomogao ocu ubijenog Ivana da ga ubace u auto!
Foto: Privatna arhiva, Kurir/J. Rafailović

Zvao druga da izađe iz stana pa ga ubio?!

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA MLADIĆA (22) NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni pomogao ocu ubijenog Ivana da ga ubace u auto!

Crna Hronika -

D. I. (20) uhapšen zbog sumnje da je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine usmrtio Ivana Trifunovića (22)

Ivan Trifunović (22) preminuo je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine, kada je uboden nožem u grudi na Novom Beogradu, nedaleko od zgrade u kojoj živi. Policija je juče po podne munjevitom akcijom uspela da uhapsi njegovog druga D. I. (20), koji je osumnjičen za ovaj zločin. Kako nezvanično saznajemo, u pronalaženju osumnjičenog pomogao je snimak sa kamera koje su postavljene u okolini.

Teško povređenog i krvavog mladića na pločniku u parku našao je otac, koji ga je zajedno s drugom koji se nalazio pored njega ubacio u automobil i prevezao u Urgentni centar. Lekari su pokušali da ga reanimiraju ali, nažalost, nisu uspeli.

Međutim, kako saznajemo, istraga je utvrdila je da upravo taj drug osumnjičen da je usmrtio Ivana! - Sumnja se da je Ivana u noći između srede i četvrtka zvao D. I. da izađe iz kuće. Pretpostavlja se da su se nekoliko sati pre toga posvađali na žurki za vreme proslavi srpske Nove godine. D. I. ga je pojurio nožem i kada ga je sustigao, zario mu je nož u srce - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

Nije imao dosije

- Dok je Ivan ležao na ulici, došao je njegov otac. Osumnjičeni je čak pomogao Ivanovom ocu da ga ubace u kola. Sumnja se da je on izbo nožem Ivana, a ne neka treća osoba.

Otac ubijenog Ivana za Kurir je potvrdio da je njegov sin bio na dočeku Nove godine u kraju. - Vratio se kući oko pola tri. Nešto kasnije zazvonio mu je telefon i on je izašao iz stana. Nakon nekog vremena našao sam ga na stazi, pored njega je bio njegov drug, držao ga je i vikao mu: „Izdrži!“. Zajedno smo ga ubacili u automobil, povezao sam ga u Urgentni centar - rekao je nesrećni otac ne sluteći u tom trenutku da je možda baš taj drug i zadao smrtonosni udarac njegovom sinu!

Kako nezvanično saznajemo, mladić je imao ranu na grudima.

Kobna svađa

- Pretpostavlja se da je u trenutku kada je pronađen dosta krvario, a o tome svedoče i tragovi krvi koji su zatečeni na licu mesta. Mladić je imao jedan ubod u grudi, ali je on očigledno bio koban - rekao je izvor Kurira.

Ubijeni Ivan nije imao kriminalni dosije. - Postoji sumnja da je na žurki na kojoj su bili došlo do svađe i da je ubijeni mladić najverovatnije iz tog razloga i otišao kući, ali isto tako sumnja se i da ga je taj s kojim se posvađao zvao da izađe da raščiste račune - objasnio je naš sagovornik.

Inače, kako je naveo, iako je kraj u kome se ubistvo dogodilo poznat kao problematičan, ubijeni mladić nije imao nikakve veze s tim.

Nesrećni Ivan iza sebe je ostavio neutešne roditelje, dve sestre i mnogobrojne rođake i prijatelje, koji o njemu imaju samo reči hvale.

Ukleto mesto

U blizini ubijen Jukić

Kraj u kom je juče ujutru ubijen mladić, kako kažu komšije, nažalost, poznat je po problematičnim mladićima koji imaju veze s navijačima, ali i narko-dilerima. - Nedaleko odavde, kod broja 98, ubijen je Demir Jukić (18), za koga se pričalo da je bio navijač Partizana. Na njega je napadač u junu 2017. godine u Ulici Dr Ivana Ribara 98, preko puta Bloka 45, pucao iz pištolja i ranio ga u stomak. Prevezen je u bolnicu, gde je više puta operisan, ali je preminuo. Tada se pričalo da je motiv zapravo bio obračun navijača FK Crvena zvezda i FK Partizan - rekao je jedan od komšija.

Kurir / J. Rafailović / A. Kocić

Foto: Kurir/J.R. Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track