SUMNJA SE DA JE UBICA UBO DRUGA U GRUDI ostao pored njega i vikao mu da IZDRŽI?
Foto: Privatna arhiva, Kurir/J. Rafailović

NOVI BEOGRAD

SUMNJA SE DA JE UBICA UBO DRUGA U GRUDI ostao pored njega i vikao mu da IZDRŽI?

Crna Hronika -

Policija ispituje da li je Ivana Trifunovića (22) ubio upravo drugar koji je bio uz njega dok je krvario i dozivao pomoć! Trifunović je preminuo nakon što je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine, uboden nožem u grudi na Novom Beogradu, nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Policija je munjevitom akcijom uhapsila D.I. (20) zbog sumnje da je u nekoliko sati nakon dočeka Srpske Nove godine nožem ubo u grudi Ivana Trifunovića koji je ubrzo nakon toga preminuo.

Dozivao pomoć i vikao "izdrži"

Ubijeni Ivan nije imao kriminalni dosije, a postoji sumnja da je motiv napada bila svađa koja se dogodila na žurki na kojoj je bio, a koju je on napustio oko dva sata ujutru.

Ivan T., ubistvo, ubijen, dr Ivana Ribara, Srpska nova godina, žurka
foto: Jelena Rafailović/Kurir

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni za ubistvo je navodno drugar kog je sa ranjenim Ivanom zatekao otac povređenog mladića i koji mu je vikao : "izdrži, izdrži".

- Na kameri se vidi kako jedan mladić juri drugog. zapravo vidi se kako žrtva beži od napadača. Utvrđuje se da li je to isti mladić kog je otac zatekao sa povređenim sinom, jer je mladić prevezen privatnim kolima u bolnicu - objasnio je izvor Kurira.

On je dodao da se sumnja da je najverovatnije na žurki na kojoj je ubijeni mladić bio došlo do svađe i da je ona kulminirala u ubistvo.

- Za sada nije poznato oko čega su se posvađali - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, ranjeni Ivan davao je znake života kada ga je otac pronašao, prevezen je u bolnicu ali je ubrzo preminuo.

Ivan T., ubistvo, ubijen, dr Ivana Ribara, Srpska nova godina, žurka
foto: TV Pink Printscreen

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali, nažalost, nisu uspeli.

Nije imao dosije

Otac ubijenog Ivana za Kurir je potvrdio da je njegov sin bio na dočeku Nove godine u kraju.

- Vratio se kući oko pola tri. Nešto kasnije zazvonio mu je telefon i on je izašao iz stana. Nakon nekog vremena izašao sam da vidim šta se dešava... Našao sam ga na stazi, pored njega je bio njegov drug, držao ga je i vikao mu: "Izdrži!". Zajedno smo ga ubacili u automobil i odvezao sam ga u bolnicu - rekao je nesrećni otac, slomljen od bola, i dodao da veruje da će policija utvrditi sve detalje tragedije jer on ne zna ko mu je i zašto ubio sina, i to na oko 500 metra od kućnog praga.

Ukleto mesto

U blizini ubijen Jukić

Kraj u kom je juče ujutru ubijen mladić, kako kažu komšije, nažalost, poznat je po problematičnim mladićima koji imaju veze s navijačima, ali i s narko-dilerima. - Nedaleko odavde, kod broja 98, ubijen je Demir Jukić (18), za koga se pričalo da je bio navijač Partizana. Na njega je napadač u junu 2017. godine u Ulici Dr Ivana Ribara 98, preko puta Bloka 45, pucao iz pištolja i ranio ga u stomak. Prevezen je u bolnicu, gde je više puta operisan, ali je preminuo. Tada se pričalo da je motiv zapravo bio obračun navijača FK Crvena Zvezda i FK Partizan - rekao je jedan od komšija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track