Najnovije vesti

HOROR KOD FILADELFIJE: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! NAGRADA 20.000$ (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

jezivo

HOROR KOD FILADELFIJE: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! NAGRADA 20.000$ (VIDEO)

Crna Hronika

Diplomirao, počeo da radi, sve mu je krenulo u životu... Neutešna majka pita se zašto

BRUERI - Američki diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa. 

Mladić je preminuo na pločniku u sredu uveče a policija i hitna pomoć zatekli su ga kako leži na pločniku i u ruci drži povodac. U tom trenutku još je bio živ ali je jako krvario pošto je bio metkom pogođen u grudi. 

Ubijeni Miloš imao je samo 25 godina
Ubijeni Miloš imao je samo 25 godina foto: Printscreen YouTube

Snimci s nadzornih kamera zabeležili su kako ga dvojica osumnjičenih pljačkaju a potom ga jedan od njih metkom iz pištolja pogađa u grudi. Tamošnja policija je saopštila i da je pas nepovređen i smešten kod druga pokojnog Milana koji je preuzeo brigu o ljubimcu.

Milan je ubijen malo pre 19 sati uveče. Policija je saopštila i da se na snimku vidi kako mu pljačkaši guraju ruke u džepove a potom mu jedan od njih puca pravo u grudi. Policija je saopštila i da zasad nije jasno zašto je u Milana pucano jer se na snimku vidi da se nije opirao niti došao u bilo kakav sukob sa pljačkašima.  

Iako je hitno prevezen u bolnicu, nesrećni Milan nije imao sreće - preminuo je pola satra kasnije podlegavši povredama u urgentnom centru. Ubijen je nedaleko od ulice u kojoj je stanovao i to u predgrađu Filadelfije, gradiću koji je dugo odolevao kriminalu i važi za relativno bezbedan i miran kraj. Komšije su ga često viđale kako tuda šeta psa. 

Miloš Lončar, ubistvo, Filadelfija
foto: Printscreen YouTube

Milan je u decembru 2019. diplomirao inženjerstvo na Univerzitetu Filadelfija gde ga se sećaju kao dobrog i vrednog studenta.

Njegova majka Ejmi Lonsberi rekla je za TV NBC10 da je njen sin počeo da radi pre samo godinu dana kao građevinski inženjer.

- Nema smisla, jednostavno nema smisla ni razloga za ovo što se dogodilo - ponavljala je njegova neutešna majka rekavši da nije imao para kod sebe, da se nije opirao...

Miloš Lončar, ubistvo, Filadelfija
foto: Printscreen YouTube

- Nije učinio ništa loše, ništa pogrešno, ovo je previše, ovo jednostavno nije moguće - ponavljala je nesrećna majka.

- Bio je toliko uzbuđen, sve mu je krenulo dobro, ovo jednostavno nije fer, nije pošteno... Ja mislim da su to bila neka deca, deca s pištoljima, odakle im - pita se neutešna Milanova majka.

Policija je saopštila da traga za napadačima i da ima njihov opis zahvaljujući snimcima s kamera. Jedan je nosio masku i imao poluautomatsku pušku?! Iako su obojica bila odevena u crno, jedan od njih imao je neobične patike pa se policija nada da će ga tako najbrže identifikovati.

Miloš Lončar, ubistvo, Filadelfija
foto: Printscreen YouTube

Ponuđena je i nagrada od 20.000 za informaciju koja bi dovela do hapšenja mladića koji je ubio Milana.

Njegova majka kaže da želi pravdu ali i dogovore...

- Stvarno bih volela da ih pitam zašto, samo da mi kažu zašto su to uradili... Da li im je stvarno novac toliko bio potreban... Ili su samo bili toliko besni i tražili kavgu  - kaže nesrećna majka.

Miloš Lončar, ubistvo, Filadelfija
foto: Printscreen YouTube

Iako ovo predgrađe Filadelfije nije poznato po nasilju i kriminalu, korona je to promenila donevši besparicu i očaj zbog gubitka velikog broja radnih mesta i porasta nezaposlenosti pa su u poslednje vreme čak i u tom nekada mirnom kraju zabeležena dva ubistva, četiri silovanja i 23 fizička i oružana napada sa teškim povredama.

(Kurir.rs/NBC10Philadelphia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...