POSLE NESREĆE U KOJOJ JE STRUJA UDARILA SINA FUDBALERA: Dečak stabilno, dalekovod još nije popravljen?!
Foto: Dado Đilas

strašno

POSLE NESREĆE U KOJOJ JE STRUJA UDARILA SINA FUDBALERA: Dečak stabilno, dalekovod još nije popravljen?!

Crna Hronika -

Sin (7) bivšeg fudbalera Crvene zvezde Andrije Kaluđerovića i voditeljke Milice Stanišić, koji je 3. januara teško povređen, oporavlja se na odeljenju plastične i rekonstruktivne hirurgije u Dečjoj bolnici u Novom Sadu. Podsetimo, mališana je u selu Lovćenac udarila struja od 20.000 volti dok se igrao s drugovima i slučajno uhvatio za pokidanu žicu dalekovoda. Struja je dečaku opekla desnu ruku i stopalo.

- Dečak je u stabilnom stanju, povrede koje je zadobio su komplikovane. Najvažnije je da nije životno ugrožen - rekao je naš izvor.

Kurir je juče ponovo pokušao da kontaktira s njegovim ocem Andrijom Kaluđerovićem, ali je fudbaler naglasio da se više neće oglašavati. U MUP u Subotici su potvrdili naša saznanja o nesreći, dok iz tužilaštva kažu "da se istraga još vodi i da je u toku postupak kako je došlo do toga da struja pod naponom nije obezbeđena".

Kako saznajemo, kvar na dalekovodu još nije otklonjen.

- Potrebno je da se utvrdi šta je uzrok kvara, pa onda da se krene u sanaciju - kaže naš izvor. Kurir je juče poslao pitanja EPS u vezi sa ovim događajem, pa očekujemo odgovore kako je došlo do nesreće u Lovćencu.

Kurir.rs/ J. I. - N. H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track