Najnovije vesti

ADVOKAT MIROSLAVA ALEKSIĆA IZNEO DETALJE SA SASLUŠANJA: Evo šta kaže o odbrani svog branjenika
Foto: Nemanja Nikolić

NEGIRA KRIVICU

ADVOKAT MIROSLAVA ALEKSIĆA IZNEO DETALJE SA SASLUŠANJA: Evo šta kaže o odbrani svog branjenika

Crna Hronika

Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u roku od tri dana.

Kako se saznaje, Aleksić nije komentarisao određivanje pritvora, jedino se navodno čudi šta ga je snašlo. Prema našim informacijama u tužilaštvu je negirao da je počinio radnje koje mu se stavljaju na teret. On je inače osumnjičen za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih koje je počinio nad šest devojaka.

- Na saslušanju je rekao svega nekoliko rečenica. Nije detaljisao. Ukratko je kazao da negira delo i naveo da ne zna zašto su ga te devojke optužile i to posle toliko godina - kaže izvor.

Aleksićev advokat Nemanja Jolović kaže nam da su optužbe protiv njegovog branjenika ozbiljne:

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da poverujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Videćemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...