DETALJI VIŠESATNOG SASLUŠANJA GLUMICE MILENE RADULOVIĆ: Na momente joj je bilo ZAISTA JAKO TEŠKO! VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

advokat po izlasku iz palate

DETALJI VIŠESATNOG SASLUŠANJA GLUMICE MILENE RADULOVIĆ: Na momente joj je bilo ZAISTA JAKO TEŠKO! VIDEO

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen advokat, Denis Bećirić, kazao je da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac doneo naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

Bećirić je naveo da jedino što može da kaže je da će se istraga nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svedoka i oštećenih.

1 / 17 Foto: Zorana Jevtić

Upitan da li zna za nove prijave protiv Aleksića, Bećirić je kazao da nema takve informacije, ali da je čuo da se još oštećenih javlja policiji.

"Ako je to zaista tačno biće proširenja istrage", rekao je Bećirović.

Precizirao je da advokatski tim Radulovića zastupa još tri devojke. Na pitanje kako je Milena podnela današnje saslušanje, Bećirić kaže teško i u momentima "zaista jako teško".

Milena Radulović došla je u pratnji advokata jutros pre 11 časova u Više tužilaštvo. Ona je ranije, u potresnoj ispovesti, ispričala da je profesor Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je ona imala 17, a on 61 godinu.

Nakon njene ispovesti, još devojaka se javilo i prijavilo Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Aleksić je saslušan u ponedeljak u Tužilaštuv i tom prilikom je negirao krivicu, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Osumnjičen je za osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, učinjenih u periodu od 2008. do 2020. godine.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track