Obrenovčanin kod groblja skrivao zasad marihuane

Marihuana

Obrenovčanin kod groblja skrivao zasad marihuane

Crna Hronika -
Policija je pronašla i privremeno oduzela oko tri kilograma opojne droge marihuane, u suvom stanju i 168 biljaka koje su izvađene iz zemlje

BEOGRAD - Policijski službenici PU za grad Beograd pronašli su, nakon višednevnog operativnog rada, zasad opojne droge marihuane u mestu Rvati, u šumi kod novog groblja u Obrenovcu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Tom prilikom uhapšen je Ž.S. (33) iz Obrenovca, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za još jednom osobom intezivno traga.

"Osumnjičenom Ž.S. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je na licu mesta pronađeno i privremeno oduzeto oko tri kilograma opojne droge marihuane, u suvom stanju i 168 biljaka koje su izvađene iz zemlje.

Kako se ističe, plantaža se nalazila u sredini šume i sve biljke su brižljivo obrađivane i zalivane, a pronađena je i oprema za zalivanje (creva, baloni za vodu i makaze za orezivanje).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track