PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE UŽASA KOD SEČNJA: Zlatko je zatekao telo komšinice Eržebet (83) u lokvi krvi BILA JE SVA BLATNJAVA (FOTO)
Foto: S.U.

jeziva scena

PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE UŽASA KOD SEČNJA: Zlatko je zatekao telo komšinice Eržebet (83) u lokvi krvi BILA JE SVA BLATNJAVA (FOTO)

Crna Hronika -

Beživotno telo Eržebet Žolnai (83) iz Boke kod Sečnja pronađeno je u četvrtak uveče u porodičnoj kući u kojoj je živela sa suprugom Andrašem Žolnaijem (67).

Šta je uzrok smrti biće poznato nakon obdukcije tela koje je upućeno u novosadski Centar za sudsku medicicinu i istrage koju vodi zrenjaninsko Više javno tužilaštvo. Svoja saznanja o onome što se dogodilo u kući njegovih komšija sa reporterom Kurira podelio je Zlatko Miljković:

- Dok smo večerali neko je počeo da lupa na prozor. Bilo je nešto pre 20 sati. Ugledao sam komšiju Andraša. U selu ga svi oslovljavaju po nadimku Bandi. Zapomagao je: "Zlatko, Zlatko, izađi napolje". Bandi je bio uzrujan. Pozvao me je da mu pomognem govoreći da je "baba pala" i da je još živa. Na moje pitanje kako je pala kratko je odgovorio: "Pala je dole" - ispričao je Zlatko.

Zrenjanin, Kuća
foto: S.U.

U kući komšija zatekao je užasnu scenu.

- Kad sam došao upitao sam ga gde je baba. Odgovorio mi je da je u sobi. U krevetu je ležala na leđima, a glava joj je bila okrvavljena. Bila je sva blatnjava - rekao je Zlatko.

Zrenjanin, Kuća
foto: S.U.

Odmah je primetio da Eržebet nije živa.

- "Jao šta si uradila, šta si uradila", kukao je Bandi. Rekao sam mu da ne dira ništa i da zove policiju. Odgovorio mi je da nije u stanju da zove policiju pa sam ih ja alarmirao. Pojavili su se nakon desetak minuta - rekao nam je Zlatko.

Šta se desilo te večeri i kako je Eržebet nastradala nije mu poznato, ali mu je jedan detalj posebno bio upečatljiv. Kad je ušao u kuću primetio je da je Bandi pokušavao da ispravi jednu metalnu stolicu.

U vreme posete reportera Kurira ispred kuće u Vašarskoj na periferiji sela bila je policijska patrola. Novinarima nisu dozvoljavali da priđu bliže kući.

U razgovoru i sa drugim komšijama saznalli smo da Andraš bio preke naravi kad popije i da su se Eržebet i on često svađali.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track