OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŠARCA UHAPŠEN NA GROBLJU: Sumnja se da je Ilić spremao novu sačekušu u Budvi! POTRAGA ZA SAUČESNICIMA
Foto: Kurir

novi detalji

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŠARCA UHAPŠEN NA GROBLJU: Sumnja se da je Ilić spremao novu sačekušu u Budvi! POTRAGA ZA SAUČESNICIMA

Crna Hronika -

Lazar Ilić (23) iz Kraljeva, osumnjičen da je početkom oktobra ubio Aleksandra Šarca u garaži Tržnog centra Ušče, uhapšen je danas u velikoj policijskoj akciji u Budvi, a prema nezvaničnim informacijama Vijesti sumnja se da je u tom gradu spremao ubistvo bezbednosno interesantne osobe.

Desetak policijskih automobila blokiralo je kvart oko zgrade Sunca, nedaleko od gradskog groblja, gde su policijski inspektori uhapsili osumnjičenog.

Prema informacijama Vijesti akcija policije još traje jer inspektori veruju da je još nekoliko osoba umešano u pripremanje likvidacije.

Budva je puna dva sata bila pod blokadom, a policijska patrola kontrolisala je sve automobile na ulazu u grad kod hotela Park dok je druga bila na zaobilaznici.

Iz budvanske policije saopštili su da ne žele da daju nikakve informacije već su policijsku akciju pravdali dešavanjima u Tivtu gde je prema nepotvrđenim informacijama sprečeno ubistvo vođe navijača Partizana Veljka Belivuka poznatog kao Velja Nevolja.

(Kurir.rs/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track