Najnovije vesti

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI ŽENE KOD ZRENJANINA: Komšija zatekao beživotno telo Eržebet svo blatnjavo i okrvavljene glave!
Foto: S.U.

selo nagađa

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI ŽENE KOD ZRENJANINA: Komšija zatekao beživotno telo Eržebet svo blatnjavo i okrvavljene glave!

Crna Hronika

ZRENJANIN- Uzrok smrti Eržebet Žolnai (83) iz banatskog sela Boka kod Zrenjanina, još nije zvanično utvrđen.

Beživotno telo pronađeno je u četvrtak uveče, a istražitelji su naložili obdukciju tela. Istragu vodi zrenjaninsko Više javno tužilaštvo, a u međuvremenu se nije oglasilo. Kako saznajemo, suprug pokojne starice Andraš Žolnai (67) nije uhapšen.

Ne isključuje se mogućnost da je, možda, nesrećna starica stradala od posledica udarca glavom. Beživotno i blatnjavo telo okrvavljene glave u krevetu je te večeri zatekao komšija Zlatko Manojlović, nakon što mu se za pomoć obratio Andraž Žolnai.

Kikinda, Hronika, Zrenjanin, Eržebet Žolnai
foto: S.U.

- Pozvao me je da mu pomognem, rekao mi je samo: “Baba pala, još je živa”. Bila je sva blatnjava, a jasno se videla krv na glavi, i već je bila mrtva. Pomogao sam mu ljudski, kao i više puta ranije. Nije mi bilo teško da Eržebet i Andraša kolima odbacim do prodavnice.

Oni su dugo živeli u Jermenovcima, a poslednjih pet godina u ovoj kući. Eržebet je pre dva meseca ostala bez sina koji je umro. Andraš je vredan čovek, a Eržebet se protivila kad je kupovao cigarete i piće. Izdržavali su se od penzije Eržebetinog pokojnog muža i novca koje bi Andraš zaradio. Andraš je bio preke naravi kad popije - posvedočio je Miljković.

Kikinda, Hronika, Zrenjanin, Eržebet Žolnai
foto: S.U.

Da su se često svađali i da se mogla čuti vika na mađarskom jeziku, potvrdio nam je i komšija MiIija Bošković: - Andraš nigde nije radio, ali je bio dobar majstor. Eržebet je bila drčna i ljubomorna. Branila mu je da viđa ćerke i morao je da se susreće sa njima na ulici - rekli su nam meštani Boke, iščekujući da saznaju šta se dogodilo u ovoj prizemnoj kući, u ulici Vašarska, na periferiji sela.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...