MUTNA VODA OBUSTAVILA POTRAGU: Na toku Lima lociran automobil na 20 metara dubine, ronioci nemaju uslove da rone (VIDEO)
Foto: RINA

u mestu bistrice kod Prijepolja

MUTNA VODA OBUSTAVILA POTRAGU: Na toku Lima lociran automobil na 20 metara dubine, ronioci nemaju uslove da rone (VIDEO)

Crna Hronika -

Nakon što je automobil Prijepoljca koji je juče sleteo u reku Lim lociran na dvadeset metara dubine i oko dvadeetak metara nizvodno od mesta gde je upalo u vodu, potraga za vozačem i vozilom je obustavljena zbog loših vremenskih uslova.

Potraga će biti nastavljena za nekoliko dana kad to dozvole vremenske prilike, jer kiša i sneg koji su padali noćas povećali su vodostaj Lima i potraga nije bezbedna za ronioce.

Ranije danas, na lice mesta došle su ronilačke ekipe, koje su pokušale da pronađu automobil i nestalog vozača.

Ali loši vremenski uslovi otežavali su potragu, i ako je uz pomoć specijalnog uređaja automobil je lociran na dubini od 20 metara, dvadesetak metara nizvodno od mesta gde je upao.

Prijepolje, Z.Z., Lim, potraga
foto: RINA

Muškarac Z.Z. sleteo je automobilom u reku Lim juče oko devet časova, a prema rečima očevidaca pretpostavlja se da se je moguće da se radi o samoubistvu, jer se, prema njihovim rečima muškarac zaustavio na proširenju, otvorio prozore i naglo se vratio u rikverc.

(Kurir.rs/ RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja