policija kontroliše sve automobile

KURIR NA MESTU UBISTVA U STARČEVU: Opsadno stanje na ulicama, policija traga za ubicom Džimija (KURIR TV)

Crna Hronika -

Timotije S. (24), zvani Džimi, ubijen je sinoć u Starčevu kod Pančeva, a danas je opsadno stanje jer policija traga za ubicom.

Timotije Stojanovic Dzimi, ubistvo, Pancevo, Starcevo
foto: Zorana Jevtić

Naime, policija kontroliše sve automobile na ulazu i izlazu iz Starčeva.

Do sada su, prema nezvaničnim informacijama, uhapšene dve osobe povezane sa ubistvom Džimija, a ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je ranije u Pančevu da je policija identifikovala osumnjičene.

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

- Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narko-dilera stradalo jedno lice - rekao je ministar Vulin, istakavši da ovo nije obračun navijačkih grupa već narko- dilera, koji truju i ubijaju našu decu.

Inače, kako Kurir saznaje, Timotije S. navodno je bio pripadnik Partizanove navijačke grupe "Principi". Prema rečima našeg izvora iz navijačkih krugova, navijačku grupu "Principi" formirao je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je prošle nedelje izbegao likvidaciju u Tivtu.

- Priča se da iza "Principa" stoji Velja Nevolja, a da je ubijeni Džimi bio pripadnk pančevačkog ogranka ove navijačke frakcije. Po Pančevu se priča da se grupa bavila i kriminalnim radnjama - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Podsetimo, T. S. ubijen je sinoć u pucnjavi u Starčevu kada je zasad nepoznata osoba ispalila veći broj metaka iz vatrenog oružja, od kojih je jedan u stomak pogodio Džimija. Mladić je s ranama od vatrenog oružja ostavljen ispred ulaza u pančevačku bolnicu, gde je preminuo posle neuspešne reanimacije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track