OTIMALI TORBE I NAKIT ŽENAMA PO ARANĐELOVCU: Uhapšena dvojica razbojnika koji su uznemiravali građane u proteklom periodu
Foto: T.S.

provaljivali u kuće

OTIMALI TORBE I NAKIT ŽENAMA PO ARANĐELOVCU: Uhapšena dvojica razbojnika koji su uznemiravali građane u proteklom periodu

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su M. J. (21) i M. M. (35) iz Aranđelovca zbog sumnje da su izvršili krivična dela krađa.

U saopštenju MUP-a se navodi da se uhapšeni sumnjiči da su 22. januara ove godine i 26. decembra prošle godine iz nezaključanog pomoćnog objekta 34-godišnjeg muškarca dva puta ukrali dve motorne testere i kosačicu, čija se vrednost procenjuje na oko 37.000 dinara.

Takođe, sumnja se da su 17. decembra sa jednog otpada ukrali više akumulatora, sekundarne sirovine od bakra i mesinga, dva hladnjaka za automobil i oko 20 litara benzina.

Dodaje se da M. J. se sumnjiči i da je tokom januara od dve žene na ulici istrgao torbe sa novcem i dokumentima, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za dve teške krađe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track