DETALJI UŽASA KOD VLASOTINCA: Otac pronašao ubijenog sina u lokvi krvi, U PORODICI ZAVLADAO MUK
Foto: S.U.

strašno

DETALJI UŽASA KOD VLASOTINCA: Otac pronašao ubijenog sina u lokvi krvi, U PORODICI ZAVLADAO MUK

Crna Hronika -

"Tamo je bio sa S. S., s kojim se družio. Šta se desilo posle toga, niko ne zna, da li su zajedno otišli u tu kuću ili ne."

Ovim rečima komšije ubijenog Slađana S. (42) komentarišu stravično ubistvo koje se desilo u selu Prilepac kod Vlasotinca.

Policija u Leskovcu uhapsila je S. S. (38) iz okoline Vlasotinca zbog sumnja da je ubio komšiju Slađana S, nanevši mu teške povrede glave.

Slađan je poslednji put viđen ispred lokalne prodavnice, a njegovo telo je nešto kasnije pronađeno u napuštenoj kući njegovog ujaka, koja je oko 100 metara udaljena od kuće njegovih roditelja.

-Tamo je bio sa S. S., s kojim se družio. Šta se desilo posle toga, niko ne zna, da li su zajedno otišli u tu kuću ili ne. Inače, ta kuća pripada njegovom ujaku i Slađan je često dolazio - kaže jedan od komšije.

On dodaje da je Slađan živeo skromno i povučeno.

- Nije se ženio. Ne znam ko bi mogao tako nešto da uradi - rekao je komšija.

Kako je saopštio MUP, osumnjičenom S. S. određeno je zadržavanje do 48 sati.

Otac pronašao svog sina

Prema pisanju beogradskih medija, roditelji ubijenog Slađana zavijeni su u crno. Brojne komšije, rođaci i prijatelji došli su da im izjave saučešće, ali nažalost nemaju reči utehe.

Slađan se poslednji put čuo sa roditeljima u ponedeljak, oko 23.00 sata, kada je ocu rekao da će prenoćiti u kući svog ujaka.

Kada su juče ujutru Slađanovom ocu komšije javile da su u toj kući još uvek upaljena svetla on je pošao da vidi šta se dešava sa sinom. Kaže da je zatekao stravičan prizor. Svoje dete, čije lice gotovo da nije mogao da prepozna, dok je svuda okolo bilo mnogo tragova krvi. U lokvi krvi ležao je i nesrećni Slađan. Lekari su pokušali da mu pruže pomoć, ali je on ubrzo preminuo na licu mesta. Otac veruje da bi tragičan ishod mogao da bude izbegnut da je Slađan ranije pronađen, jer je u međuvremenu izgubio mnogo krvi.

U selu kažu da je Slađan sa komšijom S.S., popio po pivo ispred seoske prodavnice, a da je onda otišao u kuću svog ujaka. Pod kojim okolnostima je izgubio život i šta je motiv ovog krivičnog dela utvrdiće istraga koja je u toku, ali u selu veruju da je osumnjičeni u toku noći došao u kuću u kojoj je Slađan spavao i da ga je, iz nekog razloga, napao.

Dok o žrtvi u selu pričaju sve najbolje, a osumnjičenom za ubistvo nemaju reči hvale. Kažu da se radi o čoveku koji je sklon provociranju i nasilju kada popije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track