VIDELO SE DA JE U PONEDELJAK BIO TMURAN I SMOREN: Drugar o tragično nastradalom dečaku iz Pančeva
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

tragedija

VIDELO SE DA JE U PONEDELJAK BIO TMURAN I SMOREN: Drugar o tragično nastradalom dečaku iz Pančeva

Crna Hronika -

Telo petnaestogodišnjeg D. D. za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je u kasnim popodnevnim satima iz Tamiša u Pančevu.

Podsetimo, dečak je poslednji put viđen juče oko 15 sati upravo na Tamiškom keju. Kada je poslednji put viđen, dečak je pričao preko telefona.

Dečak je ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj devojci, a ona su predata policiji. Neutešna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta da piše u njima.

decak, utopljen, Dragan D., Tamis
foto: Damir Dervišagić

Prema nekim saznanjima, dečak je nedavno raskinuo sa devojkom sa kojom je bio u vezi oko mesec dana i to ga je mnogo pogodilo.

Najbolja drugarica i bivša devojka D. D. nisu davale izjave za medije. Bivša devojka je, kako se saznaje, učenica prve godine srednje Tehničko-hemijske škole u Pančevu.

Ona je od dečaka pre nekoliko dana na poklon dobila knjigu koju je on napisao, kao i jedno pismo. Šta u njemu piše, za sada je poznato samo policiji.

Danijela Drljić, Pančevo, Dragan D., poruka, majka
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

U školi 15-godišnjaka kažu da je bio dobar đak, miran i veseo. Njegov drugar iz odeljenja kaže da je D. D. raskinuo vezu sa devojčicom pre nekoliko dana, a da se blaga promena u njegovom ponašanju osetila u ponedeljak.

- Obično je razigran, kao dete, stalno je skakutao. U ponedeljak smo imali pismeni iz matematike i videlo se da je tmuran, smoren. Već u utorak na praksi nije rekao ni "be" - kaže njegov drugar.

Njegova razredna Sanja Aranđelović kaže da je dečka bio vedre naravi, a da je u ponedeljak delovao odsutan i tužan.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track