POLICIJA OTKRILA SEFOVE VELJE NEVOLJE: U skloništima pripadnika grupe širom Srbije pronađeni i dokazi za MONSTRUOZNE ZLOČINE
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

istraga

POLICIJA OTKRILA SEFOVE VELJE NEVOLJE: U skloništima pripadnika grupe širom Srbije pronađeni i dokazi za MONSTRUOZNE ZLOČINE

Crna Hronika -

U okviru velike akcije hapšenja Veljka Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe policija je danas pretresla ukupno 27 lokacija, a na nekima od njih pronađeno je više sefova!

Policija je Belivuka privela na Rudniku, a njegovog najbližeg saradnika Marka Miljkovića u Beogradu. Među uhapšenima su i Boris Karapandžić i bivši šef obezbeđenja kluba "Tilt" Milovan Tadić kome se sudi za ubistvo.

Policija je u toku dana nastavila pretrese na više lokacija u celoj Srbiji pa su tako pronađene i štek-vikendice između Loznice i Gornjeg Milanovca, ali i sefovi Velje Nevolje koji još nisu otvoreni!

Na svim lokacijama prema nepotvrđenim informacijama pronađeno je mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju na najteža krivična dela!

Tokom pretresa stana Velje Nevolje u Beogradu pronađeno je 60.000 evra.

Svi uhapšeni biće odvedeni u prostorije UKP-SBPOK u Makišu.

Policija celog dana pretresa i prostorije stadiona Partizana i Crvene zvezde, a u jednom trenutku u Humsku je doveden i Belivuk. Iz prostorija stadiona danas je izveden još jedan muškarac kog je policija privela.

Na konferenciji za medije, održanoj ranije danas, saopšteno je da je privedena kriminalna grupa za koju se osnovano sumnja da je ppočinila najteža i najsvirepija krivična dela poslednjih nekoliko godina, među kojima su teška ubistva, otmice, reketiranje, dilovanje narkotika...

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track