Najnovije vesti

DIJANA HRKALOVIĆ POMAGALA VELJI? Ključna veza bivše državne sekretarke i vođe navijača!
Foto: BETAPHOTO/MUP SRBIJE/

konekcija

DIJANA HRKALOVIĆ POMAGALA VELJI? Ključna veza bivše državne sekretarke i vođe navijača!

Crna Hronika

Kako je Kurir prethodnih dana pisao, Veljko Belivuk navodno bio je blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, koja mu je navodno i pomogla da bude oslobođen zbog učešća u ubistvu Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

- Operativnim radom koji je sprovoden nad Belivukom istražitelji su otkrili da je Hrkalovićeva, pred zločin koji se dogodio u centru Beograda 30. januara 2017. godine, poslala poruku Belivuku u kojoj je pisalo: „Oni ili mi“ - priča izvor i objašnjava:

- Vođa navijača Partizana u to vreme imao je dva mobilna telefona. Jedan je posle njegovog hapšenja zbog ubistva veštačen, dok je drugi, za koji se saznalo da postoji, policija, uprkos zahtevu tužilaštva i suda, odbila da pregleda uz obrazloženje da je „telefon neispravan“. Upravo taj telefon, koji je zvanično zaveden kao neispravan, krije povezanost bivše državne sekretarke s ovim vođom navijača bliskim „kavačkom klanu“ - otkriva sagovornik Kurira...

Da podaci u njemu ipak nisu ostali tajna za bezbednosne službe u Srbiji, kako dodaje, otkrili su pripadnici koji su Belivuka u to vreme držali „na merama“.

- Postupak protiv Belivuka, koji je tada završen oslobađajućom presudom, gotovo odmah posle njegovog hapšenja pokazao je da on ima „jaka leđa“ u policiji. Naime, jedan telefon je praktično sklonjen iz predmeta, a njegove DNK tragove nađene na licu mesta osporili su sami policajci koji su radili uviđaj - podseća naš sagovornik.

On navodi da je posle niza sumnjivih okolnosti koje su ispratile taj slučaj otkriveno da su bivša državna sekretarka, kao i jedan tada visokopozicionirani pripadnik MUP bili u kontaktu sa Belivukom.  

(Kurir.rs)

Foto: BETAPHOTO/MUP SRBIJE/

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...