SPECIJALCI UPALI U REGRUTNI CENTAR VELJE NEVOLJE! Operativci UKP i muškarac s lisicama zauzeli prostorije MZ Banatski Brestovac!
Foto: Kurir

nastavljaju sa istragom

SPECIJALCI UPALI U REGRUTNI CENTAR VELJE NEVOLJE! Operativci UKP i muškarac s lisicama zauzeli prostorije MZ Banatski Brestovac!

Crna Hronika -

Danas su operativci UKP upali u prostorije Mesne zajednice iz koje su odmah udaljili sve zaposlene.

Jedna osoba sa lisicama na rukama je sa njima ušla u zgradu Mesne zajednice. Kako nezvanično saznajemo u MZ se policija našla sa ribočuvarima i šumarima.

Banatski Brestovac
foto: Kurir.rs

Policija pronašla imanje sa strelištem u okolini Banatskog Brestovca, u kom su pripadnici grupe Velje Nevolje vršili obuku. Ekipa Kurira pronašla je strelište na kome je kako se pretpostavlja Ekipa Veljka Belivuka vežbala gađanje.

Na dva objekta koja se nalaze na strelištu, može se videti više rupa od metaka, a ima i ispucanih patrona. Strelište se nalazi na putu od Brestovca ka Dunavu. Meštani kažu da ako su negde vežbaligađanje da je to na ovom mesto gde inače i lovci vežbaju gađanje na glinene golubove koje puštaju iz trske.

Tu su imali su čak i poligon za snajperska gađanja. Sumnja se da je su tu dovođeni Veljini ljudi kako bi vežbali, ali i njihove žrtve, koje su mučili na tom imanju, koje je okruženo njivama.

Tu je mlada Belivukova vojska obučavana za razne kriminalne radnje - kaže izvor blizak istrazi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track