OVO JE NAJSTRAŠNIJI SPISAK U SRBIJI! Za ovih 10 mladića NIKO NE ZNA NIŠTA, sumnja se da SU SUROVO UBIJENI! Većina nema 23 godine
Kuća strave u Ritopeku, sumnja se da samo ekipa Belivuka zna šta se desilo, Foto: Zorana Jevtić, AP Darko Vojinović

Jezivo

OVO JE NAJSTRAŠNIJI SPISAK U SRBIJI! Za ovih 10 mladića NIKO NE ZNA NIŠTA, sumnja se da SU SUROVO UBIJENI! Većina nema 23 godine

Crna Hronika -

BEOGRAD - Načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bogdan Pušić potvrdio je da u snimku razgovora, koji je večeras objavljen na TV Pink, jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Bogdan Pušić u Hit tvitu
Bogdan Pušić u Hit tvitu foto: Printscreen Pink

Pušić je večeras potvrdio da je, osim ljudi za koje je izvesno da su ubijeni, na spisku još najmanje devet muškaraca, u proseku starih 23 godine. Uz nestalog navijača Zvezde Zdravka Radojevića, Milana Lepoje i Gorana Veličkovića Goksija, načelnik Pušić je pročitao još 10 imena.

Nestali su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), Lazar Vukićević, (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23) i Alekandar Grigorijević (42) i Goran MIhajlović (23), saopštio je načelnik UKP. Sumnja se da niko od pomenutih 10 muškaraca nije živ, mada zasad nema dokaza o tome.

Televizija Pink večeras je emitovala presretnute razgovore članova ekipe Veljka Belivuka. Pušić je precizirao da Andrić na prvom snimku upućuje upozorenje žrtvi Milanu Ljepoji, a u drugom njegovoj ekipi da više nisu mete i da neće više da se bakću sa njima nakon obavljenog posla .

U pitanju je navodni plan za likvidaciju Ljepoje, nekadašnjeg pripadnika bande "Pink panteri". Andrić inače još nije uhapšen, ali se protiv njega vodi istraga za pripadništvo Belivukovoj grupi, teško ubistvo i preprodaju droge.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track