KRILI KAMAGRU U BAKLAVAMA: Carinici zaustavili Srbina (60) na granici, TO NIJE JEDINO ŠTO SU MU NAŠLI (FOTO)
Foto: Uprava Carina Srbije

MISLIO JE DA ĆE MU TO PROĆI

KRILI KAMAGRU U BAKLAVAMA: Carinici zaustavili Srbina (60) na granici, TO NIJE JEDINO ŠTO SU MU NAŠLI (FOTO)

Crna Hronika -

Carinici su 8. februara 2021. godine na prelazu Gradina u saradnji sa policijom otkrili neobičan pokušaj krijumčarenja sredstava za potenciju, koje je jedan naš državljanin „spakovao“ u originalne kutije turskih baklava i nargila.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljnu kontrolu na ulazu u zemlju izdvojen „golf“ tutinskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 60-godišnji srpski državljanin.

On je na uobičajeno pitanje o tome da li ima nešto za prijavljivanje carinskoj kontroli, rekao da sa sobom nosi samo lični prtljag.

1 / 3 Foto: Uprava Carina Srbije

Međutim, prilikom detaljnog pregleda najpre je u jednoj od torbi sa garderobom pronađeno nekoliko kutija sredstva za potenciju „Royal Honey“. Potom su carinici u naizgled originalnim pakovanjima turskih baklava pronašli kutije kamagre, da bi nakon toga teglice sredstva za potenciju „Macun“ bile pronađene i ispod tri ćupa za pušenje nargila.

Pakovanja istog preparata pronađena su i u kartonskoj kutiji ispod paketa vode za piće.

Pored različitih sredstava za potenciju, u torbama među garderobom pronađeno je i oko 100 različitih setova i pojedinačnog nakita od bižuterije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja