Peranovićev štićenik izujedao devojčicu!

Policija traga za narkomanom kanibalom

Peranovićev štićenik izujedao devojčicu!

Crna Hronika -
Kraljevčanin koji je u petak uveče pokušao da odgrize ruku 15-godišnjoj N. R. pre nekoliko godina se neuspešno lečio kod popa batinaša u Crnoj reci

LAZAREVAC - Horor!Drogirani Kraljevčanin, koji je u petak uveče napao 15-godišnju N. R. i pokušao da joj odgrize ruku, svojevremeno je bio štićenik Centra za odvikavanje od droge Crna reka, saznaje Kurir! U vreme kad se lečio, upravnik manastirskog centra bio je upravo otac Branislav Peranović, koji je sada osumnjičen da je u ponedeljak uveče nasmrt pretukao Nebojšu Zarupca (39), štićenika centra „Sretenje“ u Jadranskoj Lešnici! Napadač na devojčicu je identifikovan, ali do zaključenja ovog broja Kurira još nije bio uhvaćen.- U Crnoj reci dok se on lečio bilo je najviše Lazarevčana i Kraljevčana, tako da su napravili neku vrstu klana. Prema našim saznanjima, i ovaj Kraljevčanin je dobijao „vaspitne batine“ od oca Peranovića, ali očigledno je da mu to nije pomoglo. Već godinama dolazi u Lazarevac i svi znaju da je narkoman! Prosi na ulici i pada u nesvest. Po takvom ponašanju ga svi poznaju. Pre nekoliko dana je iz Kraljeva došao u posetu drugaricama koje žive u kući na obodu Lazarevca - rekao je izvor Kurira.Inače, posle napada na 15-godišnju devojčicu i dva momka, koje je napao Đorđe S. i odgrizao im ušne školjke, Lazarevčani su prestravljeni.- Evo, vikend je, a na ulicama se može videti tek poneka porodica! Kafići su prazniji nego inače, parkovi gotovo sasvim pusti! Već se organizujemo da protestujemo ispred policije. Ne razumemo zašto niko ništa ne preduzima, sad brinemo da li će narkomani da nam pojedu decu na ulici - kaže Miloš, starosedelac Lazarevca.

Zbog straha od novih napada narkomana kanibala igrališta opustela
Zbog straha od novih napada narkomana kanibala igrališta opustela

Izujedani mladići se uspešno oporavljajuLazarevčani Nemanja Jeremić (18) i njegov drug Nemanja Vučić, koje je napao drogirani Đorđe S., polako se oporavljaju. Jeremić ima osam kopči na uvetu, dok njegov prijatelj čeka da mu zaraste rana s koje je odgriženo parče mesa.- Prvih nekoliko dana nisam spavao. Svaki zvuk me je prestravljivao - kaže Jeremić.- Ja sam i dalje u velikom strahu, jer shvatam da niko nije bezbedan. Ta droga kruži gradom. Pitanje je sata kad će neko ponovo da je uzme i pokuša nekoga da pojede - dodaje Vučić.Agresivni i opasniBranislav Peranović bio je upravnik Centra za odvikavanje od narkotika „Sretenje“, a u momentu kad je tamo ubijen Nebojša Zarubac (39), na lečenju se nalazilo 50 zavisnika od droge!- Većina njih se razbežala čim se dogodila tragedija i krila se po okolnim šumama! Pretpostavljamo da su se dosad već vratili svojim domovima, ali on predstavljaju opasnost, pošto su agresivni i verovatno spremni na sve, samo da se dokopaju jedne „doze“ - kaže izvor Kurira.Dete u stanju šokaPetnaestogodišnja N. R. je uspela je da se otrgne od napadača i tako sačuva šaku. Ugriz je, srećom, bio plitak i nije jako oštetio tkivo, ali je ona u stanju teškog šoka, a njeni roditelji strahuju da joj napadač nije preneo neku bolest.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track