ZAŠTO NISI STAO? Nepoznati vozač je ubio Ivanku i NESTAO BEZ TRAGA! Lozničani su izlepili plakate po celom gradu (FOTO)
Foto: Kurir.rs / T.Ilić

Dve nedelje posle saobraćajne nesreće

ZAŠTO NISI STAO? Nepoznati vozač je ubio Ivanku i NESTAO BEZ TRAGA! Lozničani su izlepili plakate po celom gradu (FOTO)

Crna Hronika -

Od saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Ivanka Mićić (62) iz Tršića prošle su dve nedelje, a još uvek nema zvaničnih informacija ko je upravljao vozilom kojim je nesrećna žena udarena.

Kako je tada potvrdila policija, žena je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 28. januara oko 20:15 kada je nju udario vozilom za sada nepoznati vozač koji se sa mesta događaja udaljio u nepoznatom pravcu.

Obavljen je uviđaj, a za vozačem koji je napustio mesto nesreće još uvek se traga.

Ovih dana su u centru grada na više mesta istaknuti plakati sa likom nastradale žene na kome je i pitanje, upućeno nepoznatom vozaču - Zašto, zašto nisi stao da mi pomogneš?

Ivanka Mićić
foto: Kurir.rs / T.Ilić

Prva zvanična reakcija na ovaj slučaj je današnje (12.2) saopštenje lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) objavljeno na njihovom portalu. Kako je navedeno ‘’u vezi saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 28.1.2021. u mestu Voćnjak, u kojoj je učestvovalo NN vozilo, kojim je upravljalo NN lice, u kojoj je smrtno stradala jedna ženska osoba čiji su inicijali I.M. (62) OJT izdaje saopštenje da je u toku predistražni postupak tokom kojeg se preduzimaju sveobuhvatne aktivnosti od strane lozničkog tužilaštva i Policijske stanice u Loznici, u cilju utvrđivanja identiteta NN izvršioca i prikupljanja materijalnih dokaza radi procesuiranja izvršioca krivičnog dela’’.

Precizirano je da su to krivična dela ’’ teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi’’. OJT saopštava i da u ‘’cilju interesa istrage nije u mogućnosti da pruži detaljnije informacije u vezi ovog događaja’’, i moli javnost ‘’za razumevanje’’. Posle prikupljanja ‘’pouzdanih dokaza javnost će biti blagovremeno obaveštena’’, kažu iz OJT.

Lozničani očekuju da će na pitanje - Zašto, zašto nisi stao da mi pomogneš? uskoro i dobiti odgovor.

Kurir.rs / T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track