MEŠTANKA SELA KOD MEDVEĐE O MAJCI TROJE DECE KOJA SE SMRZLA PORED PUTA: Ivana je bila lepo dete, pratile je zla sudbina i nesreća
Foto: Facebook Printscreen, RINA

PALA U SNEG I ZASPALA

MEŠTANKA SELA KOD MEDVEĐE O MAJCI TROJE DECE KOJA SE SMRZLA PORED PUTA: Ivana je bila lepo dete, pratile je zla sudbina i nesreća

Crna Hronika -

Ivana J. (34) pronađena je mrtva u ponedeljak rano ujutro, u selu Leće, kod Medveđe, pored puta, a preminula je od posledica smrzavanja usled navodne prekomerne alkoholisanosti zbog koje je pala u sneg, dok se kretala ka kući.

Inače, Ivana je iz tri veze imala troje dece, koja, međutim, nisu živela s njom.

- Stariji dečak i devojčica su u tinejdžerskom uzrastu, dok joj je najmlađu devojčicu staru oko pet godina pre oko godinu dana oduzeo Centar za socijalni rad jer majka o njoj nije brinula na adekvatan način budući da je često bila pijana i nije umela čak ni o sebi da se valjano stara. Najstariji dečak je u hraniteljskoj porodici u Medveđi, dok je srednja devojčica kod bake po ocu i njenog drugog muža već godinama. O njoj se baka sa svojim suprugom stara mnogo lepo i stalno se borila da joj je Ivana ne oduzme, kao što joj je pretila kad god je bila pijana - rekla je jedna stanovnica Medveđe koja je Ivanu poznavala od njenog detinjstva.

Ona kaže da je Ivana imala udatu sestru i majku, koja se pre više godina preudala u selo u okolini Medveđe nakon što se ubio njen suprug Ivanin otac.

- Zla sudbina i nesreća prate tu porodicu. Ivana je bila mnogo lepo dete, kao što su i njena deca danas. Sve troje dece je dobila sa različitim muškarcima, s kojima je pijančila. Baka po majci joj je bila medicinska sestra, a Ivanin otac je u mladosti bio policajac u Beogradu. Posle se vratio u selo i radio u fabrici špriceva, ali se ubio. Majka joj se posle preudala, a onda se udala i Ivanina sestra, nego je i nju muž ostavio zbog druge, pa se opet udala i ona - kaže upućena meštanka.

Ona ističe da je Ivana često išla po putu nekontrolisano i da je više puta pukom srećom izbegla da pogine.

- Pričao mi je jedan vozač kamiona da pre nekog vremena umalo nije zgazio Ivanu i da je jedva ukočio kad je video raširenu na putu, mrtvu pijanu. Sad je pala usred noći i po mrazu dok se vraćala kući u rudarsku koloniju i tu je zaspala i smrzla se. Kad su je našli, više joj pomoći nije bilo. Inače je živela sama i vrlo teško otkad je umro tu jedan čovek u selu s kojim je bila u vezi i davao joj pare - zaključuje komšinica pokojnice.

Nema ničeg sumnjivog u Ivaninoj smrti jer je preminula je od posledica smrzavanja, rekli su u policiji, dok su iz nadležnog tužilaštva otkrili da je njeno telo predato porodici zbog sahrane, koja je juče obavljena na seoskom groblju.

(Kurir.rs/S. telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track