KURTI JE BEBU STARU 15 MESECI UBIO OD BATINA jer mu je PAO MRAK NA OČI?! Monstruozni zločin Srbija i dalje pamti, SUTRA PRESUDA
Foto: Beta, Ilustracija

KONANO EPILOG

KURTI JE BEBU STARU 15 MESECI UBIO OD BATINA jer mu je PAO MRAK NA OČI?! Monstruozni zločin Srbija i dalje pamti, SUTRA PRESUDA

Crna Hronika -

Suđenje Kurti Kurtišiju (27), optuženom za ubistvo svog sina D.M. (starog svega 15 meseci) u junu 2015. godine, počelo je u februaru 2017. godine Višem sudu u Beogradu, a taj slučaj će sutra konačno dobiti epilog!

Naime, sutra, u četvrtak 18. februara, će biti objavljena presuda optuženom Kurtišiju, kojem se na teret stavlja ubistvo deteta.

Podsećanja radi, monstruozni zločin koji je uznemirio javnost dogodio se u stanu u Vojnom putu u Zemunu.

Prema rečima majke dečaka, Gorjane M., tog 17. juna u popodnevnim satima izašla je nakratko do prodavnice, a u stanu je ostavila sina sa Kurtišom.

Po povratku zatekla je pretučeno dete na podu stana - dečak je preminuo pet dana kasnije u Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, otac ga je toliko pretukao da mu je povredio jetru i slezinu (koja mu je morala biti odstranjena), polomio čeonu kost i slepočnice. Višesatna operacija nije uspela da spase dete.

Ubrzo je u medijima objavljena i Kurtišijevo "opravdanje" zločina koji je navodno počinio.

- Pao mi je mrak na oči i tek na kraju sam shvatio šta sam uradio. Pre nego što se sve to desilo uzeo sam lekove protiv depresije i puno sam popio - ispričao je policajcima. Kurta je tokom saslušanja pokazivao znakove kajanja i izrazio nadu da će se njegov jednogodišnji sin oporaviti.

Ipak, dečak je, kao što je već pomenuto, preminuo usled teških telesnih povreda koje mu je otac naneo.

Optuženom Kurtišiju zaprećena je kazna od 40 godina zatvora.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track