hapšenje

POGLEDAJTE BG INTERVENTNU 92 U NOĆNOJ AKCIJI Uočili sumnjivog muškarca na pumpi i odmah ga pretresli, pa mu stavili lisice (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Interventne 92 izveli su noćas uspešnu akciju u Beogradu, zaplenili drogu i uhapsili 37-godišnjeg muškarca.

Patrola Interventne je na jednoj benzinskoj pumpi na izlazu iz Beograda uočila sumnjivog muškarca kog su zaustavili i pretresli posle čega je priveden u stanicu. Kod njega je pronađeno oko 50 grama spida i 10 grama marihuane kao vagica za precizno merenje narkotika.

Ova akcija samo je jedna u nizu uspešnih u borvi protiv narko-mafije i narko+-dilera.

Kako je u međuvremenu potvrdio i MUP, uhapšen je Đ. B. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pregledom osumnjičenog, koji se nalazio blizu jedne benzinske pumpe u Novom Beogradu, pronašla manju količinu spida i marihuane, kao i vagicu za precizno merenje. Osumnjičenom je određeno zadržavnje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track