PORODICA U ŠOKU NAKON UBISTVA SARE IZ VRANJA: Iz kuće se čuje jauk, ne znaju šta ih je snašlo
Foto: T. S., Facebook

strašno

PORODICA U ŠOKU NAKON UBISTVA SARE IZ VRANJA: Iz kuće se čuje jauk, ne znaju šta ih je snašlo

Crna Hronika -

Porodica Sare A. tuguje zbog smrti ćerke sa kojom su, kako kažu, navodno imali problema. U naselju u gornjem delu Vranja ispred porodične kuće ubijene Sare okupilo se desetak najbližih rođaka. Svi su u šoku, a iz kuće se čuje jauk, ali niko ne želi da govori.

U neformalnom razgovoru, Sarin otac je kazao da je devojka imala psihičke probleme i da je on kucao na vrata policije, Centra za socijalni rad i drugih institucija, ali da mu niko nije pomogao, te da je sada kasno za bilo kakve priče.

M. S. koga policija traži
M. S. koga policija tražifoto: Facebook Printscreen

Komšije o devojci imaju samo reči hvale, rođaka sa kojom smo razgovarali kaže da niko ne zna šta ih je snašlo, ali nagoveštava naručene porodiče odnose jer je devojka živela malo sa roditeljima, malo sa bakom u Gornjoj čaršiji.

Podsećamo da je Sara A. ubijena sinoć na benzinskoj pumpi u centru Vranja. Policija je identifikovala ubicu, navodnog M. S. (47) i za njim još intezivno traga.

Vranje, ubistvo, pumpa, Sara A., M.S.
foto: T. S.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira počinilac M.S. je zbog ubistva proveo 12 godina u zatvoru. Kako Kurir nezvanično saznaje izvršilac je lice koje je već odgovaralo i koje je u januaru izašlo sa izdržavanja kazne i ima više krivičnih dela.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track