SUTRA SAHRANA JOVANA (18) IZ NIŠA: Nišlije na mestu gde je nađeno njegovo telo ostavljaju sveće i cveće
Foto: Kurir/M.S., Facebook

opelo počinje u 13 sati

SUTRA SAHRANA JOVANA (18) IZ NIŠA: Nišlije na mestu gde je nađeno njegovo telo ostavljaju sveće i cveće

Crna Hronika -

Jovan Veselinović (18) iz Niša, tragično nastradali maturant Umetničke škole, biće sahranjen sutra na Novom groblju u Nišu sa početkom opela u 13 časova.

Podsetimo, Jovan je nestao 17. februara oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića dok se od druga vraćao kući, a uzrok njegove smrti još se utvrđuje i zvanično nije saopšten.

Majka Milica je nakon pronalaska tela izjavila da je od policije dobila informaciju da je Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima i da se još ne zna "da li je nesrećan slučaj ili ubistvo".

Jovan Veselinovic
foto: Kurir/M.S., Facebook

Inače, juče su se ispred napuštene zgrade gde je nađeno telo Jovana Veselinovića okupili rođaci, članovi porodice, prijatelji, ali i mnogobrojne Nišlije kako bi položili cveće i zapalili sveće na mestu gde je nastradao.

Milica Cvetković, majka preminulog Jovana, pozvala je sve da u Jovanovo ime učine neko dobro delo.

- Dete nije bicikl, pa ako dođe, dođe, naći ćete ga kat-tad da ga sahranite. Ja nažalost nisam prva, a ni poslednja, ali nadajmo se da će ovakvih stvari biti što manje. U životu nisam smela da zamišljam ništa strašnije od ovoga. Svako ko zna mog Jocu može da vam kaže kakvo je to dete bilo. Nije znao da se posvađa, da mrzi, bio je ljubav. Svirao je, slikao. Spasavao je pse i mačke. Imam jednu molbu za Jovanovu dušu. Zaklela sam se dok sam živa da se u njegovo ime osnuje fondacija za pomoć deci i sve što mogu da uradim da pomognem da se spase nečiji život je dan duže da Jovan živi - rekla je Milica okupljenima ispred zgrade gde je njen sin nađen mrtav.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track