UPRAVLJAO KAMIONOM I UDARIO PEŠAKA: Uhapšen vozač kamiona iz Severne Makedonije koji je usmrtio mladića na auto-putu kod Grdelice
Ilustracija, Foto: Shutterstock

izazvao tragediju

UPRAVLJAO KAMIONOM I UDARIO PEŠAKA: Uhapšen vozač kamiona iz Severne Makedonije koji je usmrtio mladića na auto-putu kod Grdelice

Crna Hronika -

Zbog sumnje da je u noći između 13. i 14. februara na auto-putu Leskovac - Vranje kod Grdelice usmrtio 27-godišnjeg mladića, policija je uhapsila 25-godišnjaka iz Severne Makedonije.

Kako saopštavaju iz policije, uhapšeni B. R. se tereti da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Mladić iz Severne Makedonije je upravljao kamionom, udario 27-godišnjaka iz Grdelice, koji je od zadobijenih povreda kasnije preminuo. On se nakon nesreće nije zaustavio, već je nastavio da vozi - stoji u saopštenju.

Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, telo mladića pronađeno je na auto-putu kod Grdelice sredinom februara.

(Kurir.rs/Južne vesti, M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track