ACA BOSANAC PRIZNAO DA SE SA DIJANOM HRKALOVIĆ VIĐAO U SVOM KAFIĆU: Čuvala me je od policijskih racija i od Eleza
Foto: MUP Printscreen

šok

ACA BOSANAC PRIZNAO DA SE SA DIJANOM HRKALOVIĆ VIĐAO U SVOM KAFIĆU: Čuvala me je od policijskih racija i od Eleza

Crna Hronika -

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, u utorak je pripadnicima UKP pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima ozloglašenog Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, ali je u razgovoru spomenuo i bivšu državnu sekretarnu MUP Dijanu Hrkalović.

Prema pisanju medija Aca Bosanac je navodno ispektorima na saslušanju ispričao da poznaje bivšu državnu sekretarku MUP Dijanu Hrkalović, koja je nekoliko puta nakon što su se upoznali dolazila kod njega u jedan od kafića, tačnije u "Butiku 3". Pored nje, Aca Bosanac imao je i "konflikt" sa Darkom Elezom, osuđivanim bosanskim kriminalce, koji se dogodi u vezu sa Belivukom.

Dijana Hrkalović, Dijana Hrkalovic
foto: Beta/Miloš Miškov

Kako je navodno ispričao upravo ga je Hrkalovićka obećala da će da proveri šta se dešava sa njim, ali i rekla mu da ništa ne brine. Još je naveo da je zvao Hrkalovićku, ubeđivao je da ne zna ništa o Elezu, a takođe je nudio da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

hapšenje, Aca Bosanac, Aleksandar Kajmakovic, privođenje, kafić
foto: MUP Printscreen

- Pitao sam je za racije, a ona me je pitala da li sam saradnik Alena Kožara iz Crne Gore (jednog od vođa škaljarskog klana koji će biti ubijen 2020. u Grčkoj, prim. nov.), jer je on državni neprijatelj. Ja sam rekao da nisam i da ga ne poznajem. Kazala je da mi veruje – prenosi sagovornik reči Kajmakovića.

Kajmaković tvrdi da se u narednom periodu "prijateljski viđao" sa Dijanom Hrkalović u "Butiku 3" i da više nije imao policijske racije u svojim lokalima.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja