00:24

LEZI DOLE, LEZI DOLE! KAO U AKCIONOM FILMU: BG policija uhapsila još jednog od vođa Alkataraza, pogledajte akciju u štek-stanu!

interventna u akciji hapšenja još jednog od vođa navijača Partizana

LEZI DOLE, LEZI DOLE! KAO U AKCIONOM FILMU: BG policija uhapsila jednog od vođa Alkatraza, pogledajte akciju u štek-stanu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38).

Kako nezvanično saznajemo inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želeo da ih otvori.

hapšenje, hapsenje, Damjan Š.
foto: MUP Printscreen

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri.

00:24

LEZI DOLE, LEZI DOLE! KAO U AKCIONOM FILMU: BG policija uhapsila još jednog od vođa Alkataraza, pogledajte akciju u štek-stanu!

Uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017.godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja. Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj „glok“ sa 12 metaka. Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga.

1 / 10 Foto: MUP Srbije

Utočište je pronašao na Kosovu, gde je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja