OTIMAO TORBE I TELEFONE STARIJIM ŽENAMA: Uhapšen mladić (20) iz Zrenjanina zbog serije teških krađa i provala KRAO I DEČIJA KOLICA
Foto: Kurir/ J. S, Ilustracija

krivična prijava

OTIMAO TORBE I TELEFONE STARIJIM ŽENAMA: Uhapšen mladić (20) iz Zrenjanina zbog serije teških krađa i provala KRAO I DEČIJA KOLICA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom rasvetlili su devet teških krađa i četiri krađe i uhapsili N. B. (20) iz Zrenjanina zbog sumnje da je počinio ta krivična dela.

Sumnja se da je tokom februara i početkom marta na ulicama u Zrenjaninu otimao torbe sa novcem i mobilnim telefonima starijim ženama i da je provalio u jedan ugostiteljski objekat iz kojeg je odneo lap top i tehničku robu.

Takođe se sumnjiči da je sa platne kartice, koju je prethodno našao u torbi koju je oteo sugrađanki, podigao novac, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

N. B. je kako se sumnja i iz četiri otključana automobila ukrao dečija kolica, razni alat i radio.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeni su predmeti koji potiču iz ovih krivičnih dela i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track