KURIR NA MESTU POGIBIJE MUZIČARA: Ugljenisan leš pronađen u kanalu kraj puta! Kikinđani JOŠ NE VERUJU DA JE PETAR MRTAV (FOTO)
Foto: S.U., Facebook

tragedija

KURIR NA MESTU POGIBIJE MUZIČARA: Ugljenisan leš pronađen u kanalu kraj puta! Kikinđani JOŠ NE VERUJU DA JE PETAR MRTAV (FOTO)

Crna Hronika -

KIKINDA - U iščekivanju rezultata obdukcije koji će, kako se očekuje, samo potvrditi crne slutnje, prijatelji tragično nastradalog muzičara još uvek ne mogu
da se pomire sa činjenicom da ih je zauvek napustio Petar Tanackov (49) iz Kikinde.

Kako se sumnja, vozač izgubio kontrolu nad vozilom i neposredno pre oštre krivine na putu između Kikinde i Ruskog Sela, prešao na suprotnu stranu kolovoza, i posle stotinak metara autom sleteo u kanal i zapalio se.

1 / 3 Foto: S.U.

Na mestu nesreće još uvek mogu da se vide krhotine. Na dnu kanala ostalo je zgarište. Tragovi paljevine, istopljeni delovi automobila i pepeo. Strašan prizor slučajno su videle dve osobe koje su sakupljale drva za ogrrev i o tome u petak, oko 13 sati, obavestile policiju.

Prema priči prijatelja nastradalog Kikinđanina, njemu se svaki trag izgubio u četvrtak u prepodnevnih časovima. Bezuspešno su ga tražili na raznim mestima, a onda je u petak nestanak prijavljen policiji. Taksista iz Ruskog Sela potvrdio je Kuriru da je u četvrtak oko 11 i 40 minuta, još na periferiji Kikinde, vozeći prema selu, video dim:

- Dim je primetio i putnik sa kojim sam se zaputio u Rusko Selo. Pomislili smo da je neko upalio stare gume ili travu. Takve stvari nisu neuobičajene, pa nam ništa nije delovalo sumnjivo. Tada nismo ni znali da je, nešto pre ove krivine, nastradao vozač. Kanal u koji je upao “pežo” sa puta se ni ne vidi.

Za ovu krivinu moglo bi da se kaže da je crna tačka. Na ovom mestu je još nekoliko ljudi nastradalo. Tu kraj krivine je i ploča sa imenom jednog od nastradalih - ispričao nam je taksista iz Ruskog Sela. On je potvrdio da je u međuvremenu saznao šta se desilo. U šoku i neverici su i prijatelji nastradalog muzičara:

- Petar je bio višestruko talentovan. Pevao je i svirao više instrumenata: gitaru, bubnjeve, klavir i usnu harmoniku. Bio je i teniser i trener. Mnogu decu je uveo u svet “belog sporta”. Objavio je dve knjige : “Vozom bez pruge” i “Macan”. Mi ga oplakujemo bilo je sve što nam je rekao Kikinđanin koji je sa nastradalim sugrađaninom i grupom muzičara, članovima Udruženja muzičara “Suvača demo fest”, poslednjh šest godina svirao u jednom poznatom lokalnom klubu.

Kurir.rs/S. U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track