TRI RADNIKA POGINULA ZA MANJE OD 24 SATA: Stefan iza sebe ostavio porodicu i trudnu suprugu, dete ga neće ni upoznati
Foto: FB Printscreen

Jezive tragedije

TRI RADNIKA POGINULA ZA MANJE OD 24 SATA: Stefan iza sebe ostavio porodicu i trudnu suprugu, dete ga neće ni upoznati

Crna Hronika -

BEOGRAD - Stefan S. (26) iz sela Brezovica poginuo je na kopu Debelo brdo na deonici Valjevo - Bajina Bašta, kada se, kako nezvanično saznajemo, odvalila stena i pala na bager u kom je on bio. Policija je obavila uviđaj i kako je tačno došlo do tragedije, koja se juče dogodila oko 15.30 sati, biće utvrđeno istragom koja je u toku.

Stefan radnik
foto: FB Printscreen

Kako saznajemo od onih koji su nesrećnog mladića poznavali celo selo Brezovica tuguje za njim.

- Bio je divan mladić, ima divnu porodicu, a da tragedija bude još veća supruga mu je trudna. Niko od nas ne može da veruje da se ovako nešto dogodilo - kaže jedan od poznanika ožalošćene porodice.

On dodaje da je Stefan odmalena voleo da radi na bageru.

- Želja mu se ispunila ali jadan ni slutio nije da će ovako završiti. Radio je ove poslove nekoliko poslednjih godina. Kako sam čuo on je radio na kopanju kamena i u nekom trenutku se odvalila stena koja je očigledno bila prilično odvaljena. Pala je na bager i ubila ga na mesto - priča poznanik.

Prema njegovim rečima život je bio pred njim radovao se što će postati otac.

- Tuga je što ga dete neće ni u poznati. Najveća tragedija je za njegovu porodicu ali i za sve one koji su ga poznavali jer je zaista reč o divnom čoveku - objašnjava naš sagovornik.

Nažalost ovo nije jedina tragedija na radu koja se dogodila u poslednjih 24 sata. Radnik je nastradao kod Svilajnca ali i još jedan na Zrenjaninskom putu dok je popravljao viljuškar.

(Kurir.rs/J.R./ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track