DETALJI SULUDOG NAPADA U PARAĆINU: Banuo kod tazbine, pa se prvo izvinjavao i molio a onda potegao nož na bivšu i njene roditelje
Foto: Kurir televizija/B.Đ.

Zbog nasilja u porodici izrečeno mu 50 dana zatvora

DETALJI SULUDOG NAPADA U PARAĆINU: Banuo kod tazbine, pa se prvo izvinjavao i molio a onda potegao nož na bivšu i njene roditelje

Crna Hronika -

PARAĆIN - Stefan S. (36) iz Paraćina upao je u utorak uveče oko 19 časova u kuću svoje nevenčane supruge u Paraćinu i nožem izboo nju i njene roditelje.

Zbog nasilja u porodici izrečeno mu je 50 dana zatvora i odmah je upućen na izdržavanje a policija će zbog nanošenja teške i lakih povreda protiv njega podneti krivične prijave.

Paracin, izbo, noz, bivsa partnerka, tazbina
foto: Kurir televizija/B.Đ.

- Sve se dogodilo za nekoliko minuta.Stefan je imao zabranu prilaska svojoj dvadesetšetogodišnjoj nevenčanoj supruzi zbog prihičkog i fizičkog maltretiranja.To ga nije sprečilo da u utorak oko 19 časova nepozvan upadne u kuću devojčinih roditelja. Prvo je počeo da se izvinjava i moli ali kada su ukućani bili uporni da je nepoželjan došlo je do svađe i koškanja.

Tada je Stefan potegao nož i nasrnuo na ukućane.Najteže je prošla pedesetsedmogodišnja tašta kojoj je Stefan naneo ubode opasne po život .Nevenčanoj supruzi i njenom šezdesetdvogodišnjem ocu Stefan je nano lake telesne povrede.Srećom,ipak je savladan a i policija je stigla veoma brzo pa je nuhapšen.Povredjenima je ukazana medicinska pomoć u paraćinskoj bolnici,navodi izvor Kurira.

Stefan je iste večeri priveden sudiji za prekršaje i posle izrečena kazne smešten iza rešetaka.Ovo je samo još jedan u nizu napada Stefanovih na bivšu nevenčanu suprugu koji je kulminirao krvavim sukobom sa njenim roditeljima.

(Kurir.rs/D.D.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track