PORODICA OBELEŽILA 40 DANA OD UBISTVA SKOLETOVOG SINA Zoranova neutešna prijateljica: Ispričaj mi kako si, da li te nešto boli?
Foto: Kurir/ N.K.

pomen

PORODICA OBELEŽILA 40 DANA OD UBISTVA SKOLETOVOG SINA Zoranova neutešna prijateljica: Ispričaj mi kako si, da li te nešto boli?

Crna Hronika -

Četrdesetodnevni pomen Zoranu Uskokoviću (22), sinu likvidiranog žestokog momka s beogradskog asfalta, Zorana Uskokovića Skoleta, a koji je ubijen na Kanarevom brdu, održan je danas na Centralnom groblju u Beogradu.

Zoranova slika postavljena na spomenik njegovom ocu
Zoranova slika postavljena na spomenik njegovom ocufoto: Kurir/ N.K.

Parastosu su, osim članova porodice, prisustvovali i prijatelji i rođaci Skoletovog sina. Nakon što je očitana molitva, porodica je poslužila žito i vino, a Zoranova prijateljica pročitala je pesmu koju je posvetila drugu.

Zoranova fotografija na spomeniku
Zoranova fotografija na spomenikufoto: Kurir/ N.K.

-Meni je bez tebe nemoguće teško, sa tobom u mislima dočekujem zore, dođi mi u san, oživi mi maštu, ispričaj mi kako si da l' te nešto boli... - stihovi su pesme posvećene Uskokoviću.

1 / 3 Foto: Kurir/ N.K.

Inače, Zoran počiva u porodičnoj grobnici u kojoj je sahranjen i njegov otac Zoran Uskoković Skole koji je u filmskoj jurnjavi likvidiran 2000. godine na Vidikovcu. Na Skoletovom spomeniku postavljena je Zoranova fotografija i ugravirano je njegovo ime, kao i godina rođenja i smrti.

00:10

Pomen Skoletovom sinu

Da podsetimo, Uskoković mlađi ubijen je na Kanarevom brdu, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj je živeo sa porodicom. - Ubica maskiran u starca satima je čekao Uskokovića, a kada je mladić parkirao kola, prišao mu je i pucao iz neposredne blizine u njega. Zahvaljući snimku sa nadzorne kamere, policija je uspela da identifikuje napadača - rekao je naš izvor iz istrage.

Kurir.rs/ N.K./ Foto: N.K., privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track