Najnovije vesti

REBIĆ OTVORENO O PAPIĆU I HRKALOVIĆEVOJ: On je tri stepenika ispod mene, a gospođu sam poznavao
Foto: Printscreen/TV Vesti

javno

REBIĆ OTVORENO O PAPIĆU I HRKALOVIĆEVOJ: On je tri stepenika ispod mene, a gospođu sam poznavao

Crna Hronika
21:12h

Direktor policije Vladimir Rebić govorio je o hapšenju grupe Velje Nevolje i svih osoba koje se dovode u vezu sa ovom organizacijom.

Rebić je istakao kako je policija u poslednje vreme pod lupom javnosti, ali i da su oni imali i ranije ovako uspešne akcije.

Radimo posao, ovo je samo jedan viši nivo na kom smo uspeli da dokažemo određene kriminalne aktivnosti ove kriminalne grupe. U poslednjih mesec dana smo više u fokusu medija, što ne znači da ranije nije bilo rada. Sada su sazrele okolnosti da se ova kriminalna grupa raskrinka - rekao je Rebić.

Goran Papić
foto: Printscreen

Rebić je komentarisao i Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji je večeras negirao krivično delo - trgovinu uticajem. Ovom prilikom Rebić je istakao i kako veruje da ovo nije kraj hapšenju osoba iz policije.

Iskren da budem, nisam imao neposredne kontakte s njim. On je tri stepenika ispod mene, nisu me obaveštavali o njegovim aktivnostima. Kasnije, kada se pojavio taj snimak s luksuznim vozilom, postalo je sumnjivo kako jedan policijski službenik s platom od 100 hiljada dinara, vozi takav automobil. Koliko znam, vozilo se ne vodi na njega. Verujem da ovo nije kraj hapšenja ljudi iz policije - izjavio je Rebić.

Dijana Hrkalovic, Dijana Hrkalović
foto: Beta/Dragan Gojić

Rebić je komentarisao i Dijanu Hrkalović.

Poznavao sam gospođu. Prvo je bila zamenik šefa kabineta. Imali smo korektnu saradnju. Hajde da pustimo istragu da utvrdi šta se dešavalo. Ispitaće se sve kolege, a pratimo u medijima za šta je sve gospođa Hrkalović optužena - rekao je Rebić.

(Kurir.rs/TV Vesti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track