ŠEST MESECI OD AUTO-BOMBE NA NOVOM BEOGRADU: Prijatelji dali čitulje Strahinji Stojanoviću (FOTO)
Foto: Tamara Trajković, Instagram Printscreen

likvidacija u omladinskih brigada

ŠEST MESECI OD AUTO-BOMBE NA NOVOM BEOGRADU: Prijatelji dali čitulje Strahinji Stojanoviću (FOTO)

Crna Hronika -

Navršilo se šest meseci od smrti Strahinje Stojanovića koji je ubijen 13. septembra 2020. gdine, nakon što je ispod njegovog džipa BMW X5 aktivirana eksplozivna naprava u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu.

citulja, strahinje stojanovica
foto: Printskren

Tim povodom u dnevnim novinama objavljene su čitulje, a Stojanovićevi prijatelji oprostili su se od njega.

- Dani prolaze, ali tuga i bol ostaju. nedostaješ nam svakog trena. s nama si tu, svaki dan, uvek i zauvek! - pisalo je u jednoj čitulju, dok je u drugoj navedeno: - Anđele naš lepi, čuvamo te od zaborava. Volimo te zauvek - pisalo je u drugoj čitulji.

stojanovic
foto: Printscreen

Stojanović se, podsećamo, u trenutku eksplozije nalazio u džipu sa svojom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (46). Ubica, koji je navodno preko daljinskog upravljaca detonirao bombu postavljenu ispod džipa Stojanovića, pratio je njegovo vozilo 8 kilometara pre nego što je pritisnuo dugme i ubio ga. Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, delovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema rečima očevidaca Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu dok mu je Kolumbijka držala glavu u naručju. Stojanović je sahranjen u "elitnom" delu groblja Nova bežanija, gde grobnice koštaju vrtoglavih 20.000 evra pa naviše. Za ubistvo je osumnjičen M. L. iz Gradiške.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track