DETALJI NESVAKIDAŠNJEG SLUČAJA U SVILAJNCU: Žena (45) izmislila da su je oteli i drogirali jer je partner hteo da je ostavi?!
Foto: T. S.

bizarno

DETALJI NESVAKIDAŠNJEG SLUČAJA U SVILAJNCU: Žena (45) izmislila da su je oteli i drogirali jer je partner hteo da je ostavi?!

Crna Hronika -

Policija u Svilajncu podneće krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje protiv žene (45), koja je pronađena u jarku i koja je tvrdila da je oteta i drogirana, a ispostavilo se da je cela priča izmišljena jer je ona želela da privuče pažnju emotivnog partnera koji je hteo da raskine vezu.

Kako sazanjemo, nju su u subotu uveče meštani sela Kušiljevo pronašli u jarku pored puta.

- Žena je na sebi imala pocepanu odeću i bila je oblepljena lepljivom trakom. Ona je sve vreme ponavljala da ju je otelo nekoliko muškaraca, koji su joj potom ubrizgali tečnost iz nekog šprica, nakon čega se onesvetila - priča izvor.

Meštani su momentalno pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Ženi su urađene neophodne pretrage i ispostavilo se da joj ništa nije ubrizgano, niti da ima povrede, te je procenjeno da je priču izmislila pa će dobiti odgovarajuću prijavu - navodi izvor.

- Na kraju je utvrđeno da je ona bila u vezi sa izvesnim muškarcem koji je hteo da raskine. Kako bi ga sprečila u tome i privukla pažnju, ona je izmislila otmicu - dodao je izvor.

Kurir.rs/ J.I./ Foto Ilustracija T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track