NIŠLIJE U NEVERICI: Ovo je ugledni niški doktor koji je postao rob i žrtva bračnog para, primoravali ga da im daje i penziju?!
Foto: Kurir/M.S., Youtube Printscreen

bračni par pod istragom

NIŠLIJE U NEVERICI: Ovo je ugledni niški doktor koji je postao rob i žrtva bračnog para, primoravali ga da im daje i penziju?!

Crna Hronika -

Primorali ga da napusti porodičnu kuću i živi na ulici, ograničavali mu slobodu kretanja i komuniciranja sa drugim ljudima, oduzimali penziju i druga primanja i primoravali da pozajmljuje novac kako bi im ga davao

NIŠ - Javnost Niša je zaprepašćena kako je penzionisani lekar J. G. došao u takav potčinjeni odnos da mu bračni par N.N. i D.P. rukovode životom i da postane žrtva trgovine ljudima.

Protiv bračnog para je doneta naredba o sprovođenju istrage, a Više javno tužilaštvo je saopštilo da su oni primoravali doktora da im daje penziju i da se čak pozajmljuje kako bi im davao novac.

- Njih dvoje su od marta 2019. do marta ove godine, primenom sile i pretnje držali lekara u cilju eksploatacije njegovog rada i uspostavljanja ropskog odnosa, tako što su ga primorali da napusti porodičnu kuću i živi na ulici, ograničavali mu slobodu kretanja i komuniciranja sa drugim ljudima, oduzimali penziju i druga primanja i primoravali da pozajmljuje novac kako bi im ga davao – navelo je tužilaštvo.

Kako nezvanično saznajemo, respektabilni kardiolog je bio prijatelj sa njima, a i dalje je nejasno zbog čega je zapao u takoreći robovski odnos.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track