OSUĐEN SRBIN U NEMAČKOJ ZBOG BRUTALNOG UBISTVA KOMŠINICE: Robijaće 7 godina, napao je nožem, a potom otišao u svoj stan
Foto: Profimedia

stigla ga kazna za zločin

OSUĐEN SRBIN U NEMAČKOJ ZBOG BRUTALNOG UBISTVA KOMŠINICE: Robijaće 7 godina, napao je nožem, a potom otišao u svoj stan

Crna Hronika -

Srbin (63) koji je živeo u Nemačkoj i koji je prošle godine pijan ubio komšinicu (55) nožem, osuđen je pred njihovim sudom u Ninbergu na sedam godina zatvora.

Podsetimo, Srbin je uhapšenu julu prošle godine nakon što je izvršio brutalno ubistvo.

- Ubistvo se dogodilo 19. jula 2020. godine oko 23 sata u hodniku zgrade u centralnoj Frankoniji. Osuđeni za ubistvo živi u istoj zgradi te večeri su sedeli igrali karte. Pio se alkohol i u nekom trenutku je, verovatno došlo do rasprave. Ubica je ženu napao nožem i naneo joj teške povrede, potom otišao u svoj stan - objasnio je nemački mediji merkur.de.

Oni su dodali da je teško povređena žena pronađena u hodniku zgrade i da je prevezena u bolnicu gde je preminula usled zadobijenih povreda.

- Policija je u ranim jutanjim satima 20. jula uhapsila osumnjičenog za ubistvo. On je zatečen u svom stanu gde je otišao da spava. Izvađena mu je krv u kojoj je utvrđeno da je imao 2, 2 promila alkohola. On se navodno ničega nije sećao a tako je bilo i na suđenju. Motiv napada, iz tog razloga još uvek nije poznat - rekao je izvor tamošnjih medija.

(Kurir.rs/J.R./foto: ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track