AKCIJA SAOBRAĆAJACA TOKOM PROŠLE NEDELJE: Isključeno čak 22 zbog nasilne vožnje, 38 vozilo pod dejstvom psihaktivnih supstanci
Foto: MUP

mup

AKCIJA SAOBRAĆAJACA TOKOM PROŠLE NEDELJE: Isključeno čak 22 zbog nasilne vožnje, 38 vozilo pod dejstvom psihaktivnih supstanci

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u toku prošle nedelje isključili su iz saobraćaja 22 vozača zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje i 38 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Kada je reč o nasilničkoj vožnji, 21 vozač isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, a jedan jer je na auto-putu Beograd-Šid, u Beogradu, upravljao vozilom brzinom od 183,1 kilometar na čas.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje u Beogradu, ukupno petoro, dok su u Nišu iz saobraćaja isključena tri vozača. Saobraćajna policija je isključila iz saobraćaja 21 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom kanabisa, dok su tri vozača upravljala vozilom pod dejstvom benzodijazepina, a kod dva vozača kontrolom je utvrđeno prisustvo kokaina i još kod dva prisustvo amfetamina. Šesnaest vozača koji su isključeni iz saobraćaja zbog ovog prekršaja imali su manje od 24 godine.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u Beogradu, ukupno devet, dok je u Pančevu isključeno sedam, a u Kraljevu pet vozača.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track