AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA PA SE POPEO NA ZID KUĆE: Detalji bizarne saobraćajke u Bačkoj Palanci
Foto: Damir Dervišagić

strašno

AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA PA SE POPEO NA ZID KUĆE: Detalji bizarne saobraćajke u Bačkoj Palanci

Crna Hronika -

U Šafarikovoj ulici kod broja 133 u Bačkoj Palanci, danas oko 15.30 časova dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen vozač D.L. (35) iz tog grada.

On je prevežen u bolnicu, a na kući, na čijem je zidu "završio", automobil kojim je upravljao, pričinjena je materijalna šteta.

Vozač "audija Q5" Šafarikovom ulicom i usled neprilagođene brzine je prešao preko uzvišenja na kolovozu, izgubio je kontrolu nad vozilom, zaneo se, posle čega je sleteo sa puta. Prednjim delom automobila je udario u betonsku prepreku, odnosno kolski ulaz u kuću sa brojem 133, a zatim se odbio i zaustavio se, zadnjim delom uzdignut na zid kuće.

Od siline udara, vozač je povređen, a na kolskom ulazu kuće sa brojem 133 i na zidu i staklenom portalu susedne sa brojem 131 pričinjena je materijalna šteta.

Na mestu ove neobične saobraćajne nesreće bili su i vatrogasci jer je prilikom izletanja automobila sa kolovoza pokidan ormar za struju.

Vozaču koji je zbog povreda prevežen u Klinički centar Vojvodine, kako saznajemo, sledi prekršajna prijava. O ovoj nesreći je obavešteno i bačkopalanačko tužilaštvo, koje se prema nezvaničnim saznanjima, izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja