00:22

MARJANOVIĆ SAV U CRNOM STIGAO U PALATU PRAVDE: Ništa od suđenja, ročište odloženo zbog bolesti sudije

ročište odloženo zbog kovida i bolesti sudije

MARJANOVIĆ SAV U CRNOM STIGAO U PALATU PRAVDE Pogled krio iza tamnih naočara, operater otkrio je li isključivao mobilni na nasipu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, koje je bilo zakazano za danas odloženo je i neće biti održano zbog bolesti sudije.

Zoran Marjanovic, Palata pravde
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, kako je Kurir jioš juče objavio, jedan od članova veća koje sudi Zoranu Marjanoviću, zaražen je korona virusom i zbog toga sutra neće biti izveden novi dokaz koji je stigao u sud.

Marjanović je nedugo potom izašao iz zdanja Palate pravde poručivši da svima koji imaju koronu želi brzo ozdravljenje. Sledeće ročište je 16. aprila.

Zoran Marjanovic, Palata pravde
foto: Damir Dervišagić

Za današnje suđenje bilo je zakazano saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao.

00:22

MARJANOVIĆ SAV U CRNOM STIGAO U PALATU PRAVDE: Ništa od suđenja, ročište odloženo zbog bolesti sudije

- U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - rekao je sagovornik Kurira i podsetio da je suđenje Marjanoviću, osim za danas, zakazano i za 16. april.

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

(Kurir.rs/J.S.)

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE! Nastavlja se suđenje, biće izvedeni NOVI DOKAZI koji su stigli u sud (FOTO+VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs |pre 18 minuta|pre 18 minuta

Marjanović je stigao u sud desetak minuta pre zakazanog ročišta, a malo pre njega došli su i advokati odbrane.

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči trebalo bi da bude nastavljeno danas, ali prema informacijama pojedinih medija, moguće je i da će biti odloženo.

Razlog je, kako se navodi, to što je jedan od članova veća koje sudi Zoranu Marjanoviću zaražen korona virusom.

Za danas je najavljeno izvođenje novog dokaza koji je stigao u sud, a koji se odnosi na pronađeno blato na Zoranovim pantalonama i na njegov mobilni telefon.

Marjanović je desetak minuta pre početka suđenja stigao u Palatu pravde, a prethodno su stigli i njegovi advokati Veljko Delibašić i Nikola Dumnić.

Play Video

VIDEO: PINK.RS

Tužilaštvo Zorana Marjanovića tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Marjanović je na početku suđenja detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track